PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Febrer
2019

Vermut de presentació de l’Any Colla de Sabadell al Racó del Campanar, aquest diumenge

Hi haurà activitats familiars, actuació de l’OSV i parlaments institucionals

Vermut de presentació de l’Any Colla de Sabadell al Racó del Campanar, aquest diumenge

El matí diumenge 17 de febrer tindrà lloc el Vermut de Presentació de l’Any Colla de Sabadell al Racó del Campanar. Començarà a les 11 h amb un taller que porta per títol "Quina canya, la Colla de Sabadell", en què les persones que hi participin construiran una estructura amb canyes de bambú d’on es penjaran reproduccions de fotografies relacionades amb la Colla de Sabadell.

També a les 11 h començarà una teatralització a càrrec d'AlGalliner, que s’encarregaran de conduir l’acte a partir de recreacions de quatre personatges: Joan Oliver, Francesc Trabal, Armand Obiols i Mercè Rodoreda.

A les 11 h i a les 13.30 h, serà el moment de l’espectacle itinerant Extintos, a càrrec de la companyia Efímer, que recorrerà el passeig de la Plaça Major i la plaça del Doctor Robert. A les 11.30 h i 13.45 h seran els dos moments en què tindrà lloc l’espectacle Blanko, en què un actor vingut d’Holanda estarà situat sobre una peanya, tot vestit de blanc, amb l’objectiu que els participants el pintin. D’altra banda, a les 12.45 h i a les 13.30 h, el Quintet de Metalls de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) interpretarà diverses composicions musicals.

A les 13.15 h, serà el moment dels parlaments institucionals, a càrrec de l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant; el president de la Generalitat, Quim Torra; la consellera de Cultura, Laura Borràs; la regidora de Cultura, Montserrat Chacon; el comissari de l’Any Colla de Sabadell, Joan Safont, i Cesc Prat, representant de la Comissió 100 Anys de la Colla de Sabadell.

Acte seguit, i mentre té lloc la segona part del Quintet de Metalls, serà el moment del vermut popular.