PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
Divendres 1 de febrer de 2019 a les 9:30h
Ubicació: Edifici Ateneu

Assistents: Secretàries

Àmbit: Transparència de la corporació
Capítol: Com gestionen els recursos col·lectius?
Fonts:Transparència i Organització
Origen obligació d'informar
LLEI TRANSPARÈNCIA 9.1b
INFOPARTICIPA 14

Descàrregues

Organigrama de l'organització administrativa
Format:
Freqüència d'actualització: Dinàmica

Divendres 1 de febrer de 2019 de 11:00h a les12:00h
Ubicació: Regidoria de Salut

Assistents: El regidor de Benestar Animal i la tècnica de Benestar Animal

Divendres 1 de febrer de 2019 a les 11:30h
Ubicació: Edifici Consistorial - Despatx de l'Alcaldessa

Divendres 1 de febrer de 2019 a les 12:00h
Ubicació: Casal Pere Quart

Assistents: Cap de Servei, cap de Serveis Socials Bàsics, caps de zona, cap de programa EAIA

CINEMA CLÀSSIC

Imatge per web

L’Ajuntament de Sabadell ha programat un cicle de cinema clàssic que permetrà veure en gran pantalla obres mestres de la història del cinema. Les pel·lícules son relacionades amb 4 temàtiques: Hitchcock, Bette Davis, Cinema i premsa, i Llibertats.

El cicle forma part d’una prova pilot que començarà el dilluns 18 de març, i es durà a terme cada dilluns a l’Auditori Pere Quart (Carrer de Lacy, 11). Es projectaran dues pel·lícules, una a 2/4 de 8 del vespre en versió doblada i una altra a les 10 del vespre en versió original subtitulada. L’accés serà lliure i gratuït.

El calendari de pel·lícules és el que es pot veure en la imatge

CINEMA A LA FRESCA

ImatgeWeb CinemaFresca

Programa 2018

El Pla de foment de les arts audiovisuals, entre d’altres línies d’actuació, proposa dur a terme una proposta de programació pròpia i no comercial, que a més de fomentar l’hàbit de consum de cinema, complementi la programació que ja ofereixen diferents entitats i organitzacions de la ciutat, que contribueixi al coneixement de la història i llenguatge cinematogràfic entre la ciutadania, facilitant l’accés a obres de valor cultural, històric i/o estètic, o de denúncia i retrat de la realitat social.

Durant els calorosos mesos de juliol i agost, amb vacances escolars, s’escau impulsar activitats de cinema a l’aire lliure o ”cinemes a la fresca”, amb una concepció orientada a públic familiar i amb una programació de cinema de lleure i entreteniment, però que fomenta l’interès pel cinema i pot incentivar el seu consum.

Per tal de garantir l’accés en igualtat de condicions de tota la ciutadania sabadellenca, i atès que el cinema es fa a l’espai públic, les projeccions es realitzaran de forma itinerant pels diversos barris i districtes de la ciutat

MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA ANIMAL DE SABADELL

mostra cinema animal agrupades

1ª Edició - Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell 2017

2ª Edició - Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell 2018

Es tracta d’un projecte que neix d’agrupar dos objectius, impulsats des de l’Ajuntament durant aquesta legislatura. Per una banda, una decidida línia política per garantir la protecció i el benestar dels animals. En aquest sentit, l’Ajuntament, en Ple, va declarar Sabadell com a ciutat lliure de maltractament animal, s’ha constituït la Taula de Benestar Animal i s’ha aprovat una nova ordenança de benestar animal que no només recull les obligacions dels propietaris, sinó també els drets i les obligacions de tots els ciutadans i ciutadanes envers els animals.

De l’altra, la promoció de la formació, la difusió i el suport a la producció audiovisual al territori, atenent a la múltiple vessant d’obra de creació i cultural, eina comunicativa, activitat econòmica i de promoció de la ciutat que tenen les produccions audiovisuals, tal com es recull en el Pla de foment de les arts audiovisuals 2018-19 aprovat pel Ple de l'Ajuntament en sessió del 31 de maig de 2018.

Àmbit: Normativa, acords i actes jurídics
Capítol: Normes i reglaments
Descripció: Les memòries i els documents justificatius de la tramitació dels projectes o avantprojectes normatius, els diversos textos de les disposicions i la relació i valoració dels documents originats pels procediments d'informació pública i participació ciutadana i per la intervenció dels grups d'interès, si escau.
Fonts:Serveis Municipals-T
Origen obligació d'informar
LLEI TRANSPARÈNCIA 10.1d; 10.2
INFOPARTICIPA 20
Etiquetes:normas, normes, reglament, reglamento, reglamentos, reglaments, tramitació, tramitación, trámites, tràmits, ordenança, ordenances, ordenanza, ordenanzas

Descàrregues

Web Normativa municipal en tràmit https://seu.sabadell.cat/seuelectronica/p/normativamt_cat.asp
Format:
Freqüència d'actualització: Dinàmica

CINECLUB SABADELL

Associació cultural que des de fa més de cinquanta anys, promou l’estudi i la difusió del cinema com a forma d'art. Ofereix una programació estable els Dijous als Cinemes Imperial, així com la realització de cicles monogràfics dedicats a un autor, un tema o un país, i l'organització de presentacions, cursets i fòrums de debat, entre d’altres.

Cineclub

ESPAI CULTURA FUNDACIÓ 1859 CAIXA SABADELL

En l’actualitat l’Espai Cultura és un espai sociocultural que té com a referents la innovació i la cultura, i la seva implicació en la societat actual, amb una especial dedicació a l’art i l’educació. Entre d’altres, organitza un cicle de cinema familiar amb una programació que té com a objectiu oferir propostes educatives i de qualitat que aportin valor afegit.

espai cultura

FESTIVAL DE CINEMA DE TERROR

Aquest Festival porta des del 2012 els millors films i curts del gènere amb les maratons al Cinemes Imperial i a l’Estruch. Durant la setmana que dura, completa les maratons amb altres projeccions, lectures de terror i dos concursos, un de micrometratges i un de microrelats.

cinema de terror

 

En el marc del Pla de Foment de les Arts Audiovisuals, l’Ajuntament organitza un conjunt d’activitats sota l’eix de difondre coneixements sobre el cinema i les arts audiovisuals.

Activitats d’octubre a desembre de 2018:

CICLE DE CONFERÈNCIES

Al llarg de l'últim trimestre de 2018 s'ha dut a terme un cicle de taules rodones al voltant del cinema sota els següents títols:

  • "72 anys de Fotogramas"
  • "Les potencialitats pedagògiques del cinema a l'escola i a l’institut"
  • "El present és femení"
  • "I el cine marxa, el cinema al servei dels drets humans"

Imatge taules agrupades Còpia

PROVES PILOT DE FORMACIÓ AUDIOVISUAL EN EL LLEURE

Al barri de Can Puiggener, el Grup d’Esplai la Baldufa ha dut a terme la prova pilot d’un projecte que consisteix en una formació teòrico-pràctica en el lleure sobre l’entorn audiovisual, adreçat a nens i nenes de 9 a 12 anys. Podeu veure el resultat en aquest enllaç.

També La Produktiva ha iniciat la prova pilot de formació audiovisual en el lleure per adolescents i joves, de 39 hores de durada. En aquest cas, els projectes finalitzaran al mes de març-abril de 2019, i s’estan desenvolupant als barris de Merinals i Can Puiggener.

ACTIVITATS A BIBLIOTEQUES

Conjuntament amb les biblioteques municipals de Sabadell s’han programat 8 tallers i activitats al voltant del cinema i l’audiovisual. Algunes estan adrecades a infants i d’altres a públic adult. La temàtica abasta temes com ara: el llenguatge cinematogràfic, la publicitat i el gènere, el cinema familiar, l’escriptura del guió cinematogràfic, el teatre i el cinema, entre d’altres.

Programa

Notícia Ajuntament de Sabadell

ACTIVITATS DE NADAL

A més, en el marc de la programació de Nadal, s'ha realitzat un joc interactiu de videomapping a la façana de l'Ajuntament, amb la finalitat de fomentar la participació i joc dels vianants, especialment dels adolescents i joves, amb l'objectiu de despertar l’interès per les produccions i tecnologies audiovisuals (veure vídeo de l'inici).

Notícia Diari de Sabadell

 

Àmbit: Plans d'actuació i urbanisme
Capítol: Plans i programes sectorials i Avaluació
Descripció: Enquestes, memòries i altres formes d'avaluació de la qualitat dels serveis públics
Fonts:Serveis Municipals-T
Origen obligació d'informar
LLEI TRANSPARÈNCIA 12.1
Etiquetes:memoria, memòria, enquestes, encuestas, calidad, qualitat, avalució, evaluación, serveis municipals, servicios municipales

Descàrregues

Enquestes de satisfacció: Enquestes sobre la prestació de serveis municipals
Format:
Freqüència d'actualització: Anual
Memòria SAC 2016. dades i informació estadística de tràmits, consultes i suggeriments dels ciutadans
Format:
Freqüència d'actualització: Anual
Memòries d'actuació dels serveis municipal: Transparència i Organització: Memòria d'activitats 2016
Format:
Freqüència d'actualització: Anual
2016
Certificat de Qualitat 2016: Promoció Econòmica
Format:
Data creació: 11/04/2016
Data publicació: 01/11/2017
Freqüència d'actualització: Anual