PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
Dijous 30 de maig de 2019 a les 08:45h
Ubicació: Edifici Consistorial - Despatx de l'Alcaldessa

Assistents: Cap de Gabinet i assessor de Presidència

S'han dut a terme al llarg del primer trimestre de l'any 2019, quatre xerrades amb aquesta temàtica adreçades a gent gran, amb la col·laboració de la Unió de Consumidors de Catalunya. Han tingut lloc al Complex del Parc Central, al Mercat de Sant Joan, al Complex Sant Oleguer, i a l'Alexandra.

En aquests tallers s'han donat les eines per tal que qualsevol consumidor que s’adreci a una entitat financera conegui quins són els seus drets bàsics per tal d’evitar que aquest siguin vulnerats.

Alguns dels continguts que s'han treballat han estat els motius per fer queixes per retards, mala atenció i bones pràctiques, i les reclamacions per aquelles accions, omissions o incompliments per part de les entitats que perjudiquin els interessos o drets dels consumidors.

La Unió de Consumidors de Catalunya ha posat a disposició de l'Ajuntament de Sabadell dues xerrades més, però sota el nom "Venda fora de l'establiment". Una d'elles es va dur a terme al Mercat de Sant Joan a principis de l'any 2019, l'altra, al mes de juny del mateix any al Complex de Sant Oleguer. Ambdues són adreçades a gent gran.

Aquestes sessions tracten els drets i deures de les persones consumidores derivats de contractes entre persona consumidora i empresa, en un lloc diferent de l’establiment mercantil de l’empresari.

Aquest tipus de vendes s’acostuma a realitzar en conferències a hotels, excursions a preus baixos organitzades per l’empresari o vendes a domicili, entre d’altres.

La Diputació de Barcelona ha realitzat al Mercat de Sant Joan una xerrada al mes de maig de 2019 sobre com planificar l'economia domèstica i gestionar la nostra capacitat d'endeutament

S'han dut a terme casos pràctics que han permès als participants ampliar coneixements i tenir eines per fer un ús responsable dels seus ingressos, com per exemple, analitzar casos pràctics com unes factures elèctriques i de gas.

Dijous 30 de maig de 2019 a les 09:30h
Ubicació: Centre Cívic Can Puiggener

Assistents: Coordinadora del Districte 2

Dijous 30 de maig de 2019 de 10:30h a les12:00h
Ubicació: Plaça de Sant Roc

Dijous 30 de maig de 2019 a les 10:30h
Ubicació: pl. de Sant Roc,

Dijous 30 de maig de 2019 a les 11:00h
Ubicació: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Assistents: Alcaldessa de Sant Quirze, representants de la TUS, membres de la FAV de Sant Quirze, cap de mobilitat de l'Ajuntament de Sabadell

Dijous 30 de maig de 2019 a les 12:00h
Ubicació: Edifici Ateneu

Assistents: cap de l'Oficina Tècnica, estudiant

Dijous 30 de maig de 2019 a les 12:00h
Ubicació: Edifici Consistorial

Assistents: La coordinadora i la tècnica del Districte 7