CA EN ES
Dimecres 25 de setembre de 2019 a les 09:00h
Ubicació: Mercats

Assistents: Cap de servei de Comerç, Consum i Turisme Tècnics de Mercats

Dimecres 25 de setembre de 2019 a les 09:30h
Ubicació: Edifici Consistorial - Despatx de l'Alcaldessa

Assistents: Personal tècnic de l'Ajuntament

Dimecres 25 de setembre de 2019 a les 10:00h
Ubicació: Antic Mercat de Sant Joan

Tots els materials publicitats en aquesta pàgina estan a la vostra disposició, fins esgostar existències. Si teniu interès en algun d'ells, envieu-nos un correu: entitats@ajsabadell.cat

[widgetkit id="931" name="Oficina Entitats - Materials de promoció"]

Dimecres 25 de setembre de 2019 a les 10:30h
Ubicació: Fira Sabadell

Assistents: Cap de servei de Comerç, Consum i Turisme

Dimecres 25 de setembre de 2019 a les 12:00h
Ubicació: c. de l'Estrella, 110

Assistents: Cap de Servei de Salut Cap de Servei d'Acció Social

Dissabte, 5 d’octubre, la plaça del Dr. Robert, el Racó del Campanar i el passeig de la Plaça Major s’ompliran de propostes per reivindicar valors com la Diversitat i la Convivència davant del racisme, la xenofòbia, l’homofòbia o qualsevol discriminació. Serà en la 5a edició del MESCLA’T, que comptarà amb la participació d’una seixantena d’entitats i que arriba a les 30 activitats.

Apart de l'activitat principal la setmana prèvia  es duran altres activitats en diferents espais de la ciutat. A més, el MESCLA'T renova i amplia la zona gastronòmica amb especialitats de diversos països que participen en la jornada. El lema d’aquesta cinquena edició tornarà a ser “Sabadell, compromesa amb el món”.

CARTELL MESCLATUn programa variat amb un objectiu comú

El programa de propostes és ampli i variat, amb l’objectiu comú de sensibilitzar al conjunt de la ciutadania per una igualtat que respecti totes les diferències. Entre les propostes hi ha activitats per a infants i joves i tot tipus de públic, tallers, dansa, músiques tradicionals, jocs, teatre, exposicions, col·loquis, i una mostra d’entitats, etc. Així mateix, el públic podrà degustar plats típics de diferents països en la zona gastronòmica que dissabte, dia 5 s’instal·larà al Racó del Campanar. També destaquen al programa els concerts de cloenda, a càrrec de Sense Filtre Band i Suu.

Organitzen el Mescla’t l’Ajuntament de Sabadell, el Consell de Solidaritat i Cooperació, i les Taules de Gènere, Feminismes i LGTBI, de Nova Ciutadania, de Creences i de Conviccions, del Poble Gitano i Entitats de Joventut. Tot plegat, amb la implicació d’una seixantena d’associacions i el suport de diverses institucions i organismes.

Així mateix, cal destacar la tasca de la Comissió d’Entitats del Mescla’t, integrada per més 15 entitats representants de les diferents taules de treball, en què s’han acordat aspectes relacionats amb l’organització, els objectius de la celebració d’enguany, el lema i les diferents activitats de la jornada.

Programa del Mescla't 2019