PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Novembre - Exposició Wangala i Contacontes del Sàhara

El passat mes de novembre, Cooperació va realitzar a la Biblioteca Vapor Badia dues activitats sobre el Sàhara, dirigides a tots els públics.

Wangala SABADELL IG

⭐️Exposició WANGALA. Dones sahrauís, visions de resistència

Exposició fotogràfica de Ruido Photo, la Federació ACAPS i Novact, en el marc del projecte SOS Sàhara, basada en el testimoni de 6 dones sahrauís dels campaments, els territoris ocupats i la diàspora, en la qual s'explica en primera persona quin és el seu paper en la lluita no violenta del poble sahrauí i com influeix el fet de ser dones.

🗓️ Del 21 de novembre al 14 de desembre

📍 Biblioteca Vapor Badia (c. Tres Creus, 127)

Podeu escoltar l'entrevista que va realitzar Ràdio Sabadell al següent enllaç: Exposició Wangala

   
Imatge conta contes Sàhara

Contacontes "L'eriço i el xacal"

"L'Eriçó i la Guineu" tracta d'un conte tradicional sahrauí que s'ha utilitzat per a transmetre als nens la situació d'injustícia, ocupació, saqueig i refugi que enfronta el poble sahrauí. El conte pretén transmetre missatges relacionats amb l'ocupació, l'espoli i l'exili que enfronta el poble sahrauí, convidant a la reflexió i l'empatia cap a la seva causa. A més, cerca fomentar l'expressió i el diàleg entre els nens i nenes que participen, permetent-los compartir les seves impressions i sentiments en un entorn segur i encoratjador.

🗓️ 30 de novembre

📍 Biblioteca Vapor Badia (c. Tres Creus, 127)

CC EiX1CC EiX2CC EiX3CC EiX4