PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

25
abril
2019

L’Ajuntament habilitarà un servei de transport per traslladar als col·legis electorals persones amb dificultats de mobilitat

El diumenge 28 podran votar 153.380 persones en un dels 57 col·legis electorals de Sabadell

L’Ajuntament habilitarà un servei de transport per traslladar als col·legis electorals persones amb dificultats de mobilitat

Amb motiu de les Eleccions Generals del 28 d’abril, l’Ajuntament de Sabadell ha contractat a la Creu Roja un servei que permetrà el trasllat de persones a les quals, per malaltia, discapacitat o edat avançada, els sigui físicament impossible arribar pels seus propis mitjans al lloc de votació. Les persones que necessitin aquest servei gratuït hauran de posar-se en contacte a partir d’ara -o el mateix diumenge– amb la Creu Roja al telèfon al  659 92 77 88.

D’altra banda, l’Ajuntament habilitarà un dispositiu especial que comptarà amb una oficina de coordinació electoral per garantir el funcionament dels equips informàtics, les aplicacions de gestió i el funcionament del web electoral, com també un centre d’atenció als electors, sobre informació electoral. En aquest cas, el servei s’encarregarà de donar suport tant a les persones membres de les meses electorals com a la ciutadania sobre el cens electoral i la ubicació del col·legi electoral, informant per telèfon al 93 726 42 11. L’horari serà de 8 a 20 h.

La Policia Municipal, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, s’ocuparà de la vigilància dels col·legis electorals. A més, hi haurà equips d’emergència per resoldre qualsevol incidència que es pugui produir.

Canvi de col·legis electorals

Per a aquestes eleccions hi ha hagut canvis d’alguns col·legis electorals. Així, deixen de ser col·legis electorals l’Institut Arraona  i la Sala Miguel Hernández. Les persones que votaven a l’Institut Arraona podran exercir el dret de vot al  Centre Cívic de Ca n’Oriac, al carrer d’Arousa, 2, o a l’Escola Torreguitart, del carrer de Vallirana, 14, en funció de l’adreça del cens.

Pel que fa a les persones que votaven a la Sala Miguel Hernàndez, ho podran fer al Casal de Gent Gran Sabadell-Roureda, al carrer de Costabona, 2. Aquest era el col·legi electoral habitual, que va ser substituït per LaSala a les darreres eleccions per ser dia feiner.

L’electorat afectat per aquests canvis ha rebut tant les targetes censals de l’INE com una comunicació de l’Ajuntament informant de la nova ubicació dels centres de votació.

Avanços de participació

Entre les 8 i les 9 h es constituiran les meses electorals. A les 9 h es començarà a votar. Els avanços de participació seran a les 14 h i a les 18 h. A les 20 h es tancaran els col·legis i s’iniciarà el recompte de vots.

El nombre total d’electors que figuren a les llistes del cens de Sabadell és de 153.380. La ciutat disposarà de 57 col·legis electorals, 226 meses i 130 representants de l’Administració, encarregats de transmetre les dades de participació i escrutini a la central de recollida de dades.

Informació al telèfon mòbil i a la xarxa

El desenvolupament de la jornada electoral, els resultats i altres dades d’interès (avanços, consulta de col·legi i mesa electoral) es podrà seguir per mitjà del web municipal:  http://www.sabadell.cat/ResultatsGenerals2019

Així mateix, els resultats es podran seguir mitjançant telèfons mòbils amb connexió a Internet a l'adreça: http://m2.sabadell.cat/eleccions