PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ARTICLES D'OPINIÓ
22
Març
2018

Nou servei d’acompanyament comercial a la Creu de Barberà

L’acció és una de les línies d’actuació de l’Estudi de Diagnosi Comercial del Sector Sud

Nou servei d’acompanyament comercial a la Creu de Barberà

Amb l’objectiu d’enfortir la tasca que porta a terme l’Associació de Comerciants Comerç Creu i, alhora, continuar dinamitzant comercialment la Creu de Barberà i el sector del sud de la ciutat, l’Ajuntament de Sabadell ha organitzat un Servei d’Acompanyament Comercial, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Categories: Comerç

01
Març
2018

Municipalitzacions: què estem fent a Sabadell

Lluís Perarnau, regidor de Serveis Municipals i Seguretat

Les actuacions del Govern de transformació en l’àmbit de les municipalitzacions han estat fins ara en la grua municipal, amb un conveni amb Castellar i Barberà del Vallès –que ens permet disposar de 4 grues amb un estalvi de més de 150.000 euros l’any–, i en la zona blava –on la previsió d’estalvi és d’uns 100.000 euros anuals–. També s’ha abordat l’equiparació salarial del personal de Promoció Econòmica, que es completarà el 2020. Aquesta mesura, completament justificada, comporta una dotació econòmica important (1,14 milions d’euros) i per això s’ha hagut de fer amb un calendari d’aplicació. També estem treballant per equiparar les condicions salarials i laborals del personal dels organismes autònoms: ATSA, IAS i OAMA.

Categories: Ciutat

20
Febrer
2018

Àpat a àpat, podem contribuir a un món més just i sostenible: el repte dels menjadors escolars

Joan Berlanga, tinent d'alcalde i regidor d'Educació

Àpat a àpat, podem contribuir a un món més just i sostenible: el repte dels menjadors escolars

20 de febrer de 2018

Fins fa uns anys, el menjador escolar es concebia només com un espai on els pares i mares que treballen podien deixar els seus fills i filles a dinar. Sortosament, durant els darrers anys, s’han posat en valor altres aspectes d’aquest servei, com la seva dimensió educativa o la responsabilitat ambiental en la compra dels aliments.

Categories: Educació

07
Febrer
2018

Volem acollir i per això acollim

Gabriel Fernàndez, regidor d’Acció Social i Míriam Ferràndiz, regidora de Drets Civils i Gènere

Volem acollir i per això acollim

7 de febrer de 2018

Cada dia desenes de persones intenten arribar a un país europeu amb l’esperança d’un futur millor. En alguns casos fugen de la guerra i de l’opressió de tot tipus (religiosa, sexual, nacional, ètnica...) i demanen un refugi que, malauradament, i per la nostra pròpia vergonya com a éssers humans, no som capaços de donar.

La nostra ciutat, Sabadell, es va proclamar ciutat acollidora, precisament per fer visible el nostre compromís de donar refugi a les persones que es veuen empeses a abandonar-ho tot i no tenen on anar.

Categories: Nova ciutadania, Serveis Socials

07
Desembre
2017

Defensem-nos, hi tenim tot el dret. Respecta'm, en tens tot el deure

Míriam Ferràndiz, regidora de Drets Civils i Gènere

Defensem-nos, hi tenim tot el dret. Respecta'm, en tens tot el deure

El 10 de desembre de 1948 es signava la Declaració Universal dels Drets Humans (DUDH), com a resposta a un context social postbèl·lic que requeria del consens mundial per deixar enrere la barbàrie i posar l’esser humà i els seus drets inalienables en el centre de la mirada dels països, dels pobles i dels estats.

[12 3 4 5  >>