PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
ARTICLES D'OPINIÓ
13
abril
2018

Estima l’escola del barri: és teva, és propera, és de qualitat

Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor d’Educació

Estima l’escola del barri: és teva, és propera, és de qualitat

Són dies de preinscripció escolar i les famílies amb infants nascuts el 2015 trien escola per al seu fill o filla. És un moment important, i en ocasions una mica angoixant, en què molts pares i mares es pregunten bàsicament dues qüestions: quina és l’escola més adequada per al seu infant i si podran obtenir plaça al centre desitjat. Són dies de neguits, inquietuds i moltes il·lusions amb un únic objectiu i voluntat: encertar què és el millor per als nostres nens i nenes.

Categories: Educació

08
abril
2018

No és la pobresa d’alguns, són els drets energètics de tots i totes

Gabriel Fernàndez i Díaz, regidor d’Acció Sociall

No és la pobresa d’alguns, són els drets energètics de tots i totes

El mes passat els representants del Govern de Sabadell vam rebre amb satisfacció la primera sentència judicial a favor d’un ajuntament per sancionar una empresa subministradora, ENDESA, per un tall de llum a una família vulnerable. La sentència confirma que ENDESA ha de pagar la multa i la condemna en costes per haver comès una falta greu del Codi de Consum de Catalunya, en relació amb l’article 6.4 de la Llei de Mesures Urgents per a afrontar l’Emergència en l’àmbit de l’Habitatge i la Pobresa Energètica, la Llei 24/2015.

Categories: Serveis Socials

29
Març
2018

"Sabadell és". Un nou relat engrescador de ciutat

Marisol Martínez, Tinenta d'alcalde de Promoció de la Ciutat i Innovació

“Tot és molt sòlid a Sabadell, però el que Sabadell té de més sòlid és el canvi”. 
Josep Pla

Fa més d’un any vam anunciar que estàvem treballant en l’elaboració d’una marca de ciutat que sorgiria d’escoltar la ciutadania i que apuntaria un nou relat de ciutat. Volíem assolir un fil conductor que ens permetés mirar-nos al mirall i explicar-nos a través d’aquest relat.

Categories: Ciutat

29
Març
2018

Espai públic i (falta de) ètica política

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic

Espai públic i (falta de) ètica política

Començaré parlant d'espai públic i acabaré parlant d'ètica política. O més aviat de la seva absència. A Sabadell hi ha una gran quantitat d'espais que, tot i que són d’ús públic –per on passen lliurement persones i fins i tot vehicles–, no pertanyen a la ciutat, sinó que tenen un propietari o una comunitat de propietaris. Per exemple els espais comuns entre els blocs de Sant Julià, parts de la vorera de l'avinguda de Josep Tarradellas o la majoria de carrers de Nostra Llar.

Categories: Espai Públic

01
Març
2018

Municipalitzacions: què estem fent a Sabadell

Lluís Perarnau, regidor de Serveis Municipals i Seguretat

Les actuacions del Govern de transformació en l’àmbit de les municipalitzacions han estat fins ara en la grua municipal, amb un conveni amb Castellar i Barberà del Vallès –que ens permet disposar de 4 grues amb un estalvi de més de 150.000 euros l’any–, i en la zona blava –on la previsió d’estalvi és d’uns 100.000 euros anuals–. També s’ha abordat l’equiparació salarial del personal de Promoció Econòmica, que es completarà el 2020. Aquesta mesura, completament justificada, comporta una dotació econòmica important (1,14 milions d’euros) i per això s’ha hagut de fer amb un calendari d’aplicació. També estem treballant per equiparar les condicions salarials i laborals del personal dels organismes autònoms: ATSA, IAS i OAMA.

Categories: Serveis Municipals

<<  1 [23 4 5 6  >>