PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ELS DISTRICTES DE SABADELL

Millora del paviment de diferents carrers de la Plana del Pintor

Han començat les obres de renovació i millora del ferm de la calçada de diferents vies del barri de la Plana del Pintor. Es tracta dels carrers dels Andes i de Collserola i dels passatges de Pineta i de Paderna. L’actuació es perllongarà durant tota la setmana i afectarà el trànsit i l’estacionament de vehicles i el recorregut de la línia 2 de la TUS.

Actualment ja s’està treballant a tots els carrers. S’hi fan tasques prèvies a l’estesa de les capes d’aglomerat asfàltic i de reforç de les calçades, fase prevista per a dimarts i dimecres. Finalment, el dijous i divendres, es portaran a terme els treballs de reposició de la senyalització horitzontal (pintura).

Les obres afectaran el trànsit i l’estacionament d’aquests carrers. La línia L2 d’autobusos urbans també modificarà el seu recorregut en aquesta zona, en sentit Can Deu, des d’avui i fins a les 6 de la tarda de divendres 15. Quan els autobusos arribin al final del carrer de la Bonaigua, no continuaran per Vinhamala, Balcans i Caucas, sinó que es desviaran pel carrer de l’Himàlaia, fins a la plaça de la Primavera, des d’on reprendran el trajecte habitual.

Aquesta operació té un àmbit total d’execució de 3.535 m2 (el carrer dels Andes suposa 1.905 m2 del total; el de Collserola, 725 m2, i els passatges de Pineta i Paderna, 415 i 490 m2, respectivament). Les obres han estat adjudicades a l’empresa Pabasa Euroasfalt SA, per un import de 70.620 euros.

Obres de millora a la plaça Laietana

Us informem que a partir del proper dia 11 de novembre hi ha previst iniciar les obres de millora a la plaça Laietana.

Aquesta actuació té com a principal objectiu potenciar aquest espai com a zona d’estada i lleure, així com facilitar la mobilitat per l’interior de la plaça.

Les obres consisteixen en la plantació de nou arbrat, la remodelació de les superfícies de gespa i la renovació de la xarxa de reg, així com la instal·lació de nous paviments, per tal d’evitar l’erosió com a conseqüència de les pluges i del desnivell existent.

L’obra té una durada aproximada de 3 setmanes.


Notícies relacionades

>> Comencen unes obres de millora a la plaça Laietana


Per a qualsevol consulta o aclariment us podeu adreçar a:

Servei de Participació Ciutadana
Oficina del Districte 1
c. de Sol i Padrís, 93
T. 93 712 00 00
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Actuacions de jardineria al carrer de Santa Teresa

En el marc de les obres de millora del Passeig de la Revolució, hi ha previst una actuació als pins blancs del carrer de Santa Teresa.

Aquest tipus d'arbres es desaconsellen en l'entorn urbà per:

  • El seu risc de caiguda
  • Les seves arrels causen amb freqüència danys en els paviments del seu entorn.
  • Generalment i accentuat en els darrers anys, pateixen la plaga de la processionària del pi de difícil control i que ha estat la causant de multitud de molèsties importants als ciutadans.

Per aquests motius, l'Ajuntament durà a terme les següents actuacions:

  • Realització d’un test de tracció al pi identificat com a singular grafiat al plànol amb un cercle) per avaluar el seu comportament enfront fenòmens meteorològics. En funció del resultat d’aquest test, es valorarà la seva possible permanència o retirada.
  • Retirada dels 6 pins blancs més propers als habitatges (grafiats al plànol amb una fletxa) ja que presenten un elevat risc de causar danys per caiguda.
  • Properament es procedirà a la plantació de noves espècies més adequades per a la ciutat.

actuacions

 Aquestes actuacions es duran a terme a partir del proper dia 4 de novembre.

Notícies relacionades

>> L'Ajuntament substituirà per espècies més idònies els sis exemplars de pi blanc que es talaran al carrer de Santa Teresa


Per a qualsevol consulta o aclariment us podeu adreçar a:

Servei de Participació Ciutadana
Oficina del Districte 1
c. de Sol i Padrís, 93
T. 93 712 00 00
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 

Urbanització de la plaça de Lisboa

La plaça de Lisboa és un espai públic d’importància al barri i a la ciutat.
L’obra civil, que s’iniciarà el proper dilluns 23 de setembre, durarà uns 8 mesos i suposa convertir una cruïlla de carrers amb infraestructures importants en una plaça amb espais verds, aplicant els criteris de sostenibilitat.
La plaça, amb prioritat per a vianants, disposarà de dos espais d’estada, parterres grans i camins envoltats de dunes i d’arbrat.

Continuar llegint

Talls de trànsit al capdavall de la Rambla

L’afectació s’allargarà fins al 4 de setembre, just abans de la Festa Major

Al tram del capdavall de la Rambla hi haurà talls de trànsit des del dilluns 15 de juliol fins al dimecres 4 de setembre. El motiu és l’obra de canalització d’una canonada d'aigua que està canviant Aigües de Sabadell. Ja n’hi ha un tram canviat –el que passa per sota la vorera– i, a partir de dilluns, es substituirà el que passa pel subsòl de la calçada.

Continuar llegint

  • 1
  • 2