PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

CapçaleraTwitter Construint19

 

CONSTRUINT CIUTAT 2019 - Presenta la teva proposta!

Termini presentació de propostes: del 17 de setembre al 29 d’octubre de 2018

 

Qui les pot presentar:

Propostes per a la millora de l’espai públic o equipaments municipals de ciutat o barri

·       Persones majors de 18 anys empadronades a Sabadell.

·       Entitats inscrites al registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Sabadell.

Propostes de caire social que millorin la cohesió a la ciutat o a un barri

 ·       Entitats inscrites al registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Sabadell.


Com s’han de presentar:

Les propostes (amb màxim d’una per àmbit temàtic) es poden presentar únicament de forma presencial a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana de Sabadell (OAC) emplenant la fitxa de presentació que trobareu als mateixos punts d’atenció. També us la podeu descarregar aquí: Fitxa a omplir per les entitatsFitxa a omplir per la ciutadania

Les propostes presentades per persones majors de 18 anys empadronades a Sabadell (les entitats queden excloses d’aquest requeriment) han d’adjuntar un mínim de 30 signatures de recolzament (graella inclosa a la fitxa de presentació) per part de veïns o veïnes majors de 18 anys, també empadronats/des a la ciutat. Els serveis tècnics municipals validaran l’autenticitat de les signatures en base al Padró Municipal d’Habitants.

Les propostes s’han d’ajustar a allò establert en aquestes bases quant a temàtica, pressupost i quantia. Les propostes vinculades a projectes que van ser seleccionats per passar a execució en el marc dels processos participatius dels 2 anys immediatament anteriors (Construint Ciutat – Pressupost 2017 i Construint Ciutat – Pressupost 2018), no es podran tornar a presentar a aquesta tercera edició.

El registre de la fitxa de presentació implica la declaració de conèixer i acceptar les condicions que regulen el procés participatiu Construint Ciutat – Pressupost 2019.


 

Documents relacionats

>> Fitxa de presentació de propostes. A omplir per entitats pdf 30 KB   

>> Fitxa presentació de propostes. A omplir per la ciutadania pdf 40 KB


 

En cas de dubte...

Per dubtes i incidències amb el procés participatiu: tel. 93 745 31 84 o correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per dubtes i incidències amb el funcionament de Plataforma Decidim Sabadell: tel. 93 745 31 84 o correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 

>> Més informació: Fases del procés


 

 

 

També et pot interessar...