PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

Agora Nord Cap

Àgora Nord

Espai de treball per l'enfortiment comunitari i la millora de la convivència i la cohesió social al Districte 3

Àgora Nord és la concreció d’un procés pilot d’intervenció comunitària en què hi participen entitats veïnals, centres educatius, entitats socials, cossos de seguretat i l’Ajuntament per analitzar, decidir i avaluar actuacions a fer a la zona.

L’Àgora té l'objectiu de millorar la convivència, la cohesió social i la qualitat de vida de la ciutadania a través del diàleg i el respecte. La voluntat és que les veïnes i veïns, mitjançant les entitats o associacions de la seva zona, s’impliquin i participin activament en la millora del barri.

El funcionament s'estructura en un plenari on existeixen quatre taules de treball: la de convivència i seguretat; la d’espai públic; la d'ocupació i inserció sociolaboral i el comerç, i la d'intervenció socioeducativa amb infants, adolescents i joves.

Fins ara, han participat persones que representen a:

Entitats veïnals de: Ca n’Oriac, La Plana del Pintor, Torrent del Capellà, Can Deu, La Roureda, Torreguitart, Sant Julià.
Entitats socials: Asoc. Gitana de Sabadell, Asoc. Gitana de Ca n’Oriac, Culte al polígon La Llanera, Culte “La Perla”, Fund. Secretariado Gitano, Associació Esportiva Can Deu, Club Unió Esportiva Sabadell-Nord, UD La Planada, Ca n’Oriac Comerç, Secunde, JESED, Fundació Main.
Administració pública: Policia Municipal, Cos de Mossos d’Esquadra, Biblioteca del Nord, Regidories d’Acció Social, Participació i Atenció Ciutadana, Promoció Econòmica, Espai Públic, Educació, Cultura, Esports, Salut, Drets Civils i Ciutadania.

La coordinació tècnica correspon a l'Oficina del Distrite 3: c. d’Arousa, 2. Tel. 93 723 14 95 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Informació relacionada

>> Ajuntament i veïnat treballen junts per millorar la convivència al barri de Can Deu. 09/10/2018

 

 

 

També et pot interessar...