PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

CapCinema Home 2

08Agost

Presentació

2ª Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell

Sabadell acollirà dels dies 2 al 7 d’octubre de 2018, la 2a Mostra Internacional de Cinema Animal, una iniciativa que té per objectiu principal sensibilitzar sobre els drets dels animals i contribuir a un canvi cultural a favor del benestar, respecte, consciència i responsabilitat cap als animals, així com fomentar el consum de cinema i documentals.

Es tracta d’un projecte que neix d’agrupar dos objectius, impulsats des de l’Ajuntament durant aquesta legislatura. Per una banda, una decidida línia política per garantir la protecció i el benestar dels animals. En aquest sentit, l’Ajuntament, en Ple, va declarar Sabadell com a ciutat lliure de maltractament animal, s’ha constituït la Taula de Benestar Animal i s’ha aprovat una nova ordenança de benestar animal que no només recull les obligacions dels propietaris, sinó també els drets i les obligacions de tots els ciutadans i ciutadanes envers els animals.

De l’altra, la promoció de la formació, la difusió i el suport a la producció audiovisual al territori, atenent a la múltiple vessant d’obra de creació i cultural, eina comunicativa, activitat econòmica i de promoció de la ciutat que tenen les produccions audiovisuals, tal com es recull en el Pla de foment de les arts audiovisuals 2018-19 aprovat pel Ple de l'Ajuntament en sessió del 31 de maig de 2018.

Temes: Presentació

08Agost

Programació 2ª edició

ACTIVITATS PROGRAMADES (DEL 2 AL 7 D’OCTUBRE de 2018):

  • Dies 2, 3 i 4: Matinals del Ciutat i Escola, al cinema Imperial, projecció de les pel·lícules:
    • Una amistat inoblidable
    • L’últim llop
  • Dia 4: Sessió Cineclub al cinema Imperial, projecció de la pel·lícula: White God
  • Dia 6: Cinema animal a l’Espai Cultura, projecció de la pel·lícula: Lifi, una gallina tocada de l'ala
  • Dia 7: Mostra de cinema al racó del campanar de l'església de Sant Fèlix, programació de 12h a 20h (pendent de determinar)

Temes: Calendari d'activitats