abril 2020
Dimecres 22 d'abril de 2020 a les 12:00h
Ubicació: Videoconferència
Ubicació: Videoconferència
Dimecres 22 d'abril de 2020 a les 13:00h
Ubicació: Videoconferència
Ubicació: Videoconferència
Dijous 23 d'abril de 2020 a les 09:00h
Ubicació: Telefònicament
Ubicació: Telefònicament
La informació que apareix a les etiquetes dels productes alimentaris és molt important pel consumidor donat que permet valorar-ne la seva compra, per aquest motiu i lligat no només al dret de la informació sinó al dret a la seguretat del consumidor, s’estableix l’obligació de l’etiquetatge de tots els productes alimentaris.
Aquest etiquetatge ha de contenir la informació precisa, clara i fàcil de comprendre pel consumidor i no ha d’induir a confusió o error. A més, ha d’estar disponible i accessible fàcilment en un lloc destacat i visible, i llegible clarament.
A continuació podeu trobar el detall sobre l’etiquetatge de la carns i ous, peix, marisc i altres productes del mar, i fruites i verdures, que s’estableix en el Reglament 1169/2011.
Dijous 23 d'abril de 2020 a les 11:30h
Ubicació: Videotrucada
Ubicació: Videotrucada
Dijous 23 d'abril de 2020 a les 13:00h
Ubicació: Videoconferència
Ubicació: Videoconferència
Dijous 23 d'abril de 2020 a les 16:30h
Ubicació: Videoconferència
Ubicació: Videoconferència