PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
CREENCES I CONVICCIONS

Jornada de portes obertes als centres de culte 2019

L’organització anual de la Jornada de Portes Obertes dels Centres de Culte de la ciutat, s’emmarca dins l’objectiu d’avançar en el coneixement i el diàleg entre comunitats religioses i d’altres opcions espirituals o ètiques.

El desconeixement i la por a creences que no són les pròpies i que s’identifiquen amb esdeveniments polítics o bèl·lics globals, afavoreixen els estereotips o prejudicis enfront algunes opcions religioses i ètiques determinades. Per combatre’ls la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania proposa desenvolupar accions que fomentin el coneixement de la diversitat religiosa i la llibertat de consciència existent al municipi, posant en comú els valors dels quals participen aquestes creences i de la seva tasca social a la ciutat.

La Jornada anual de Portes Obertes dels Centres de Culte que es realitza des del 2010, afavoreix el coneixement mutu i el combat contra la desconfiança. 

Aquesta Jornada, a la qual participen comunitats de totes les creences i conviccions de la ciutat té com a objectiu prioritari estendre el seu impacte.

Programa de les Jornades de portes obertes als centres de culte 2019

Cartell de les jornades