CA EN ES
CREENCES I CONVICCIONS

Jornada de formació i reflexió sobre la identitat o contextos relacionals de la joventut gitana

 

joves trajectòries

El proper dilluns 11 de novembre, el Casal Pere Quart acollirà una jornada de formació i reflexió a l’entorn dels contextos relacionals i d’identitat de la joventut gitana. Durant la jornada, que començarà a les 9.30 i s’allargarà fins a les 13 h, s’abordaran qüestions com ara els reptes de la joventut gitana o la seva participació en el teixit social.

L’objectiu d’aquesta jornada, que s’emmarca en les trobades Joves: Trajectòries i Identitats, és entendre els processos que conformen la identitat dels i les adolescents i joves d’ètnia gitana respecte del seu entorn relacional, que permeti tenir en compte els aspectes preventius per seguir avançant en la millora de la seva participació i integració en els àmbits socials, educatius i fomentin la convivència.

Avui en dia continua sent necessari treballar per enderrocar barreres en les relacions interculturals positives i per crear una pertinença efectiva a la ciutat de manera plural, inclusiva i de cooperació entre infants, joves i famílies de tots els orígens.

Les Jornades Joves: Trajectòries i Identitats, estan adreçades a professionals que treballen amb joves en un entorn intercultural. Al maig del 2018 es va realitzar la primera sessió d’aquestes jornades, dedicada a la realitat dels joves amb família d’origen migrant.

La jornada del proper dilluns l’organitza l’Ajuntament de Sabadell, conjuntament amb la Fundació Secretariat Gitano i requereix inscripció prèvia, que es pot fer mitjançant el següent formulari i de manera gratuïta:

https://docs.google.com/forms/d/1iFW3NcmZvtE3f940Uh2a6-b5289pdWsTby9IQOEnoyY/viewform?edit_requested=true

També es pot enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 937451953 (demanar per Santi Plaza)

Programa de la jornada