PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Em jubilo, i ara què?

FINALITZAT

 

La jubilació és un canvi radical en la vida d’una persona. D’estar plenament actiu, a estar totalment passiu en qüestió de 24 hores. Diuen les persones expertes que jubilar-se és un dels factors de risc de patir depressió.

Hi ha moltes persones que s’han realitzat a través de la seva feina: la seva carrera professional ha tingut molt a veure amb la construcció de la seva identitat. I deixar la feina és un tràngol difícil de pair. I les conseqüències d’aquesta pèrdua afecten tant a la persona jubilada com al seu entorn més immediat.

De no tenir temps, es passa a tenir tot el temps del món. I el pitjor que et pot passar és no saber que fer amb tant de temps. Però ves en compte! Si tu no omples el dipòsit del teu temps, altres ho faran per tu.

Però la bona notícia és que jubilació no arriba de sobte. I, com que és una cosa que es veu venir, es pot planificar amb l’antelació suficient per convertir una amenaça en una oportunitat.

L'objectiu del taller és donar elements per reconèixer els sentiments que es donen en la vivència d'aquest procés i plantejar la jubilació com una oportunitat a partir de valorar elements significatius de la persona fora del seu àmbit laboral.

Taller a càrrec de l'Associació de Sèniors de Catalunya (ASENCAT)

  • Dijous 5 d’octubre del 2023.
  • Hora: 18.00 h,
  • Lloc: Casal Pere Quart (Rambla, 69 de Sabadell)
  • PREU:  Gratuït.
  • Reserva de plaça: L'entrada és gratuïta però cal reservar plaça

-trucant al  telèfon 93 725 96 64 (de dilluns a divendres de 9.30 a 12:45h i de 16 a 20h)

-O bé per correu electrònic a:   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  (indicant el nom complert  i el curs o xerrada a la que es vol assistir)