PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Psicologia i Mindfulness

 

FINALITZAT

 

 L’objectiu d’aquest curs és conèixer-nos a nosaltres mateixos. Això vol dir entendre com funciona la nostra ment. Els nostres pensaments ens atrapen i ens dirigeixen, i no ens aturem a observar-los. Durant les sessions, mitjançant exercicis de mindfulness, veurem com es comporta la ment. És ella i no el que ens passa, la que ens impedeix viure amb calma. Quan més la coneguem, més gran serà el nostre benestar.

Curs a càrrec de la Dra. Jenny Moix i Queralto. Doctora en Psicologia i professora titular del departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació de la UAB. És autora de nombrosos articles científics. Té una àmplia activitat de divulgació. Col·laboradora habitual amb El País Semanal durant 10 anys, actualment divulga temes relacionats amb la psicologia en nombrosos mitjans, com ara TV3, Betevé, ETV, etc. És autora dels llibres Cara a cara con tu dolor, Felicidad Flexible, Mi mente sin mí i La cueva del mono: Las siete piedras de la sabiduría. Més informació a www.jennymoix.com.

  • Curs adreçat a persones de 50 anys i +
  • Lloc: Campus de Sabadell de la UAB (c. d'Emprius, 2 de Sabadell)
  • Preu: 45 € tot el curs.
  •  Inscripcions: PLACES EXHAURIDES. Per inscriure's a la llista d'espera, cal escriure a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dates i desenvolupament del curs: Dimarts de 10 a 12 h.

7 de novembre:            La ment i qui l’observa.
14 de novembre:          Característiques de la nostra ment I.
21 de novembre:          Característiques de la nostra ment II.
28 de novembre:          Potencialitats més enllà de la ment.
5 de desembre:             Les 5 capacitats mindfulness I.
12 de desembre:          Les 5 capacitats mindfulness II.