PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Edatisme, discriminació per raó d'edat

FINALITZAT

 

L'edatisme son tots aquells estereotips, prejudicis i discriminacions que pateixen les persones per raó de la seva edat i que afecten als seus drets, la seva autoestima i al seu benestar.

Les persones grans no són un col·lectiu,  inclou una franja d'edats molt àmplia. Les persones grans són diverses tant en relació als seus interessos com en relació a les seves circumstàncies vitals,  però socialment els hi associem determinades característiques majoritàriament negatives.

Segons un estudi de la OMS una de cada dues persones al món té actituds edatistes respecte a les persones grans. Les persones grans es veuen discriminades en relació al treball, la salut, la seva dignitat.

En aquesta xerrada es parlarà, amb exemples del dia a dia, sobre les causes, els prejudicis per entendre que és i que no és edatisme, s’empoderarà a les persones assistents a denunciar i a combatre l’exclusió que provoca amb assertivitat.

 

  • Xerrada a càrrec de  Txell Teixidó,  Fundació Amics de la Gent Gran.
  • Adreçada a persones grans, familiars i persones que treballin amb persones grans i que vulguin saber sobre el tema.
  • Lloc: Antic Mercat de Sant Joan (Pl. de Sant Joan, 1A, Sabadell)
  • Data: dijous 25 de gener del 2024.
  • Hora: 18.00 h.
  • Preu: Gratuït.
  • Reserva de plaça: L'entrada és gratuïta però cal reservar plaça:

-trucant al telèfon 93 725 96 64 (de dilluns a divendres de 9.30 a 12:45h i de 16 a 20h)

-O bé per correu electrònic a:   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  (indicant el nom complert  i el curs o xerrada a la que es vol assistir)