PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

Xerrada sobre economia domèstica

Xerrada informativa sobre ECONOMIA DOMÈSTICA al Mercat de Sant Joan

El passat dijous 9 de maig, de la mà del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, en coordinació amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, va tenir lloc a Sabadell una xerrada sobre com planificar l’economia domèstica i gestionar la nostra capacitat d’endeutament.

Va ser una xerrada participativa i posterior col·loqui amb els assistents, amb suport audiovisual i casos pràctics. El taller va permetre als participants ampliar coneixements i tenir eines per fer un ús responsable dels seus ingressos. La tècnica especialista en l’àmbit del consum va tractar la importància de planificar la nostra economia per gestionar-la millor, així com analitzar casos pràctics com unes factures elèctriques i de gas.

La sessió va tenir una durada de dues hores aproximadament durant el matí del dia 9 de maig de 2019, al Mercat de Sant Joan. Les persones participants van endur-se feina a casa com comprovar la potència de la tarifa de l’electricitat contractada i mirar d’adaptar-la a les seves necessitats reals, entre d’altres.

     logo

Diputació de Barcelona