PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

ANUL·LAT - III Cicle de conferències sobre Alimentació i Salut

CONFERÈNCIA ANUL·LADA

El malbaratament d'aliments

Tindrà lloc a Sabadell el tancament del III Cicle de Conferències sobre Alimentació i Consum Responsable de la Unió de Consumidors de Catalunya, en coordinació amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor.

Es pretén posar de relleu la part important que es perd d’aliments anomenada "malbaratament alimentari" (food waste en anglès) que es refereix a aquells aliments segurs i nutritius inicialment destinats al consum humà que són rebutjats o utilitzats de manera alternativa (no alimentària) al llarg de les cadenes de subministrament alimentari, des de la producció primària fins al consumidor final.

Entre els ponents experts en l’ámbit de l’alimentació i el consum responsable hi haurà el Sr. Lluis Fatjó-Vilas, Director del Banc d’Aliments i la Sra. Elisabeth Abat i Giralt, Directora de l’Agència Catalana de Consum, entre d’altres.

No cal inscripció prèvia, la jornada començarà a les 17h i finalitzarà al voltant de les 19:30h. Tindrà lloc el dia 27 de novembre a les 17h, al Casal Pere Quart.

Us hi esperem!

Podeu consultar el programa AQUÍ.