PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

PARTICIPA A L'ENQUESTA "The Europe Kids Want"

Hola! 😊 Tens menys de 18 anys? Vols fer de la Unió Europea un lloc millor per a nens, nenes i adolescents? Volem conèixer la teva opinió!

En 2024 els ciutadans de la Unió Europea (UE) triarem als nous membres del Parlament Europeu. Si vols conèixer millor en què consisteix aquest procés i la importància de la UE, punxa AQUÍ: https://learning-corner.learning.europa.eu/learning-materials/short-guide-eu_en)

Atès que la UE pren decisions importants que afecten la vida de la infància i l'adolescència en Europea i en el món, un grup d'organitzacions (UNICEF, *Eurochild, Save the Children, Aliança *ChildFund i Llogarets Infantils SOS) ens hem unit per a assegurar-nos que els nous europarlamentaris coneixen la teva opinió sobre com fer de la UE un lloc millor per a la infància i l'adolescència.

Responent a aquesta enquesta pots compartir la teva opinió. El qüestionari ha estat elaborat per un Grup Assessor Infantil (un grup de nens, nenes i adolescents de diferents edats i procedències amb els quals treballem). Els resultats de l'enquesta seran presentats en un informe que es publicarà a principis de 2024. Mentrestant pots seguir totes les novetats en aquest lloc web: https://www.childrightsmanifesto.eu/

IMPORTANT!

La participació és voluntària. Pots triar quines preguntes respondre i quins deixar en blanc en qualsevol moment.
La participació és anònima (no podem veure qui respon). Per a més informació, consulta aquest document: http://bit.ly/3rzdre0.
L'organització *The *Child *Friendly *Governance *Project (www.childfriendlygovernance.org) recollirà les respostes i prepararà l'informe final amb el suport del Grup Assessor Infantil.
Si les preguntes d'aquesta enquesta et fan pensar en algun problema o dificultat sobre el qual vulguis parlar amb algú, pots trobar un telèfon d'ajuda a la infància al teu país aquí: https://childhelplineinternational.org/helplines/

 Gràcies! T'agraïm molt la teva participació.

ENLLAÇ A L'ENQUESTA  
flecha-correcta.png  https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=SS_dSaSEWkyYX4EdgTA6_UBiDLrnFupFu1Dlp8JMVudURFNQVk1RSUM3TEo2VVJDVTg0QzVZSjQ3MC4u

 

Notícies