PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Mobilitat i Transport

 

 


Recorreguts del Transport Urbà. Més informació a: www.sabadell.cat/mobilitat

 AV. DE FRANCESC MACIÀ
 
DIMARTS 4 I FINS DIMARTS 11 DE SETEMBRETEMBRE

ESPAI CONCERTS

Tancament de l’av. de Francesc Macià, des de la pl. de Catalunya fins al c. de Pi i Margall, des del dimarts 4 a les 9 h fins dimarts 11 a les 24 h.

RECORREGUTS DE LES LÍNIES L1 - L5 - L55 i L8

· La línia L1 (en tots dos sentits): recorregut habitual.

· Les línies L5 i L55 (en tots dos sentits) circulen des de la rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys fins a av. de Francesc Macià on recuperen els recorreguts.

· La línia L8 circula (en tots dos sentits) des de la rda. de Ponent, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. de Francesc Macià on recupera el recorregut habitual.

 

FIRA D’ATRACCIONS

Tancament de l’av. de Francesc Macià, des del c. de Pi i Margall a la pl. de la Concòrdia per la fira d’atraccions, des del dimecres 5, a les 15 h, fins al dimarts 11 de setembre, a les 24 h.

RECORREGUTS DE LES LÍNIES L1 - L3 (DISSABTES)

L5 - L55 i L8

· Les línies L1 i L3 (en tots dos sentits) fan el recorregut des de la pl. de la Creu Alta per ctra. de Prats i c. de Francesc Layret on recuperen el seu recorregut habitual.

· Les línies L5 i L55 sentit Can Rull i Can Llong circulen des de la rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, via Augusta i av. dels Paraires on recuperen els recorreguts. En sentit les Termes des de l’av. dels Paraires, via Augusta, av. de Lluís Companys, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba i recuperen el recorregut a la rda. de Zamenhof

· La línia L8 circula (en tots dos sentits) des de la rda. de Ponent, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, via Aurèlia i c. de Jaume I on recupera el recorregut habitual.
 
CENTRE
Centre

DIJOUS 6 DE SETEMBRE DE LES 20 H A LES 24 H

divendres 7 a les 15 h fins al dissabte 8 DE SETEMBRE a les 15 h

Tancament de la zona centre, des del pg. de Manresa fins a la Rambla cantonada amb c. de la República.

Les línies fan els recorreguts de dissabtes.

 

 DISSABTE 8 DE SETEMBRE DE LES 15H A LES 24 H
de setembre DE les 15 h A les 24 h

Tancament de la zona centre, des de la via de Massagué fins a la Rambla cantonada amb la Gran Via.

· Les línies L1, L2 i L3 en sentit nord circulen per ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, c. de Joan Plans, Mercat Central, c. de Jovellanos i la rda. de Zamenhof.

En sentit sud des de l’av. de l’11 de Setembre, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia i Mercat Central.

· La línia L1 circula per l’av. 11 de Setembre, ctra. de Prats i Francesc Layret, en lloc de la rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, av. dels Paraires, via Aurèlia i pl. de la

Concòrdia.

· Les línies L4, L5, L55 i L12 sentit la Roureda, Can Rull, Can Llong i Sant Quirze circulen des del c. de Sant Joan, c. Convent, c. de Vilarrúbias i la rda. de Zamenhof.

· Les línies L5 i L55 continuen per la rda. de Zamenhof i no fan servei al Mercat Central (en tots dos sentits). Les línies L4 i L12 van pel c. de Gràcia i Mercat Central.

En sentit L4 la Serra, L5 i L55 les Termes i L12 Estació Renfe Centre circulen des de la pl. del Mercat, c. de Jovellanos, la rda. de Zamenhof, la Gran Via i la pl. d’Antoni Llonch on recuperen els seus recorreguts habituals.

         (les línies L5 i L55 no entren al Mercat Central)

· Les línies L7 i L10 en sentit Castellarnau i pl. de Picasso circulen des del c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof i pel c. de Gràcia.

En sentit Can Puiggener i Sant Julià circulen des del Mercat, c. de Jovellanos, la rda. de Zamenhof i c. de Vilarrúbias.

· Les línies L11 i L80 circulen, en tots dos sentits, des de la pl. d’Antoni Llonch per la Gran Via fins a l’av. de Barberà.

REFORÇ DE LES LÍNIES:

El dissabte 8 de setembre es reforcen les línies centrals des de l’av. de Barberà amb pg. dels Almogàvers fins a la pl. de la Concòrdia, des de les 17.30 h fins a les 20 h.

El diumenge 9 de setembre es reforcen les línies centrals des de la rda. de Zamenhof fins a l’av. de Matadepera, des de les 7 h fins a les 22 h i també es reforcen les línies

centrals des de l’av. de Matadepera fins a l’av. de Barberà, des de les 17.30 fins a les 22 h.

El dilluns 10 de setembre es reforcen les línies centrals des de la rda. de Zamenhof fins a l’av. de Matadepera, des de les 7 h i fins a les 21 h.

LA FESTA DE PUNTA A PUNTA

Diumenge 9 i dilluns 10 de setembre, tancament de l’eix central per la Festa de punta a punta, des de l’av. de Matadepera fins a la pl. de la Creu de Barberà.

Inici del tancament a les 7 h des de l’av. de Matadepera (pl. del Farell) fins a l’av. de Barberà (plaça de la Creu de Barberà).

Obertura: dilluns 10 de setembre a partir de les 18 h s’aniran obrint els carrers.


Les línies modifiquen els seus recorreguts amb motiu de la Festa de punta a punta.

Línia F1 sentit Can Deu: des del pg. d’Espronceda circula per la ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, c. de Joan Plans, Mercat Central, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, c. de Prat de la Riba, av. de Lluís Companys, pl. d’Olímpia, via Aurèlia, pl. de la Concòrdia, av. de Josep Tarradellas, pl. d’Espanya, av. d’Estrasburg, rda. d’Europa, rda. de la Roureda, rda. de Collsalarca on recupera el seu recorregut habitual per la Plana del Pintor a Can Deu.

En sentit Estació Sud: Can Deu, av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, av. d’Estrasburg, Gran Via, pl. d’Espanya, av. de Josep Tarradellas, pl. de la Concòrdia, c. de Jaume I, av. dels Paraires, av. de Lluís Companys, c. de Prat de la Riba, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia, c. de Calderón, rda. de Ponent, ctra. de Barcelona fins al pg. d’Espronceda i Estació Sud.

· La F1 no fa parada en l’intercanviador de la rda. de Zamenhof.

Parades més properes: sentit nord a la pl. del Sastre. Sentit sud a la rda. de Zamenhof-Corominas.

Línia F2 sentit Sant Julià: des de la Creu de Barberà circula per la ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, c. de Joan Plans, Mercat Central, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, c.

de Vilarrúbias, Gran Via, c. de Francesc Layret, av. de Josep Tarradellas, pl. d’Espanya, av. d’Estrasburg, rda. d’Europa, rda. de la Roureda, rda. de Collsalarca i Sant Julià.

En sentit la Creu de Barberà: Sant Julià, av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, av. d’Estrasburg, Gran Via, pl. d’Espanya, av. de Josep Tarradellas, pl. de la

Concòrdia, c. de Francesc Layret, Gran Via, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia, c. de Calderón, rda. de Ponent, ctra. de Barcelona fins a la Creu de Barberà.

· Línia F3: fa el recorregut habitual dels dies festius.

· Línia F4: fa el recorregut habitual dels dies festius.

· Línia F5 sentit Castellarnau: des de Castellarnau i fins a av. dels Paraires fa el recorregut habitual, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias,

Gran Via, pl. d’Antoni Llonch on recupera el seu recorregut habitual fins a les Termes.

En sentit Les Termes: des de les Termes fa el recorregut habitual fins a la rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. dels Paraires on fa la volta per recuperar el seu recorregut habitual fins a Castellarnau.

  BALLS DE FESTA MAJOR

 Av. de Barberà

Dissabte 8 de setembre a les 7.30 h es talla l’av. de Barberà davant de la pl. del Mestre Planas fins a la finalització del servei.

· Les línies circulen per la carretera de Barcelona, c. de Brutau i l’av. de Barberà.

Av. DE LA CONCÒRDIA

Es talla el diumenge 9 de setembre (ja està tallada per la Festa de punta a punta).

· Les línies circulen per la pl. d’Espanya i l’av. de Josep Tarradellas.

 DIUMENGE 9 DE SETEMBRE

CURSA POPULAR I MITJA MARATÓ

Sortida a les 9 h: passeig de Sant Oleguer amb av. de Pablo Iglesias (baixada a la Bassa), c. de Brutau, av. de Barberà, c. de Clemència Isaura, ctra. de Barcelona, c. d’Horta Novella, c. de Sant Pere, c. de Sant Pau, pl. de Sant Roc, c. de Sant Quirze, c. d’en Font, c. de l’Escola Industrial, c. de Gràcia, pl. de Granados, rda. de Zamenhof, via de Massagué, pg. Manresa, pg. de la Plaça Major, Rambla, av. de Barberà, c. de Brutau, pg. de Sant Oleguer. Durant el transcurs de la cursa, les línies d’autobús no podran fer les parades de l’intercanviador de la rda. de Zamenhof circularan per la Gran Via.

Tancament del c. de Sol i Padrís des de les 7 h fins a les 14 h.

 DILLUNS 10 DE SETEMBRE

 CASTELL DE FOCS

Des les 21.30 h fins a les 22.45 h queden tallats al trànsit els carrers de Pi i Margall amb c. de Borràs, av. dels Paraires, av. de Lluís Companys des de via Augusta i fins a l’av. de Francesc Macià. El c. de Prat de la Riba des del c. de Rafael de Casanova i fins a la pl. de Catalunya, la rda. de Ponent des del c. de Valentí Almirall fins a la pl. de Catalunya i la rda. de Zamenhof des de la pl. de Catalunya fins al c. de la Unió.

Important: no es podrà circular per aquests carrers entre les 21.30 i les 22.45 h.

 

     
 

SERVEIS DE TAXIS

RADIO TAXI SABADELL: 93 727 48 48

TAXI CATALUNYA: 93 716 62 62

STYL TAXI: 93 177 60 00

Parades diürnes i nocturnes

- C. de Pi i Margall

- Pl. de Catalunya (Hotel Sabadell)

- Pl. d’Antoni Llonch (c. Estació)

- Pl. d’Espanya

- Pg. d’Espronceda

 
 
 

SERVEI DE LÍNIES INTEURBANES NOCTURNES

N62 – N64 – N65

www.sarbus.com

 


 

Servei Nocturn del Transport Urbà. Més informació a: www.sabadell.cat/mobilitat

 

Línia N1: ESPRONCEDA – CA N’ORIACH – CAN DEU

Divendres, dissabte i dilluns:

Can Deu (pl. de la Primavera), av. de Matadepera, av. de la Concòrdia, c. de Jaume I, via Aurèlia, av. dels Paraires, av. de Lluís Companys, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, pl. de Catalunya, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch, av. de Barberà i pg. d’Espronceda.

Espronceda (pl. de Picasso), pg. d’Espronceda, av. de Barberà, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. dels Paraires, via Aurèlia, c. de Jaume I, av. de la Concòrdia, av. de Matadepera i pl. de la Primavera.

Diumenge:

Can Deu (pl. de la Primavera), av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, av. d’Estrasburg, pl. d’Espanya, pl. de la Concòrdia, c. de Jaume I, via Aurèlia, av. dels Paraires, av. de Lluís Companys, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, pl. de Catalunya, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch, c. de Latorre, ctra. de Barcelona i pg. d’Espronceda.

Espronceda (pl. de Picasso), pg. d’Espronceda, ctra. de Barcelona, c. de Latorre, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. dels Paraires, via Aurèlia, c. de Jaume I, pl. de la Concòrdia, pl. d’Espanya, av. d’Estrasburg, rda. d’Europa, rda. de la Roureda, av. de Matadepera i pl. de la Primavera.

Divendres:

• Sortides de Can Deu: de 23.20 a 4.45 cada 25 minuts.

• Sortides del pg. d’Espronceda: de 23.30 a 4.55 cada 25 minuts.

Dissabte i diumenge:

• Sortides de Can Deu: de 23.20 a 6.00 cada 25 minuts.

• Sortides del pg. d’Espronceda: de 23.30 a 6.10 cada 25 minuts.

 Dilluns:

• Sortides de Can Deu: de 23.20 a 2.15 cada 25 minuts.

• Sortides del pg. d’Espronceda: de 23.30 a 2.00 cada 25 minuts.

Línia N4: LA SERRA – CAN RULL – ELS MERINALS

Tots els dies:

El Poblenou, c. de Sau, rda. de l’Ebre, ctra. de Torre-romeu, pl. d’Antoni Llonch, Gran Via, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, via Alexandra, c. de Sant Isidor, c. de Juan Valera, ctra. de Terrassa i c. de La Palma (parada del mercat).

Els Merinals, c. de La Palma, c. d’Argentina, c. de Fuerteventura, ctra. de Terrassa, c. de Larra, c. de Sant Isidor, via Alexandra, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch, ctra. de Torre-romeu, rda. de l’Ebre, c. de Sau i el Poblenou.

Divendres:

• Sortides del Poblenou: de 23.00 a 5.00 cada 30 minuts.

• Sortides dels Merinals: de 23.00 a 5.00 cada 30 minuts.

Dissabte i diumenge:

• Sortides del Poblenou: de 23.00 a 6.30 cada 30 minuts.

• Sortides dels Merinals: de 23.00 a 6.30 cada 30 minuts.

Dilluns:

• Sortides del Poblenou: de 23.00 a 2.00 cada 30 minuts.

• Sortides dels Merinals: de 23.00 a 2.00 cada 30 minuts.

Informació per a cercaviles segures

 

Amb motiu de la celebració de les cervaviles amb foc i en algunes amb exhibició de salves de pólvora, que es fan a la ciutat en el marc de la Festa Major divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9, cal que prengueu les mesures de seguretat següents:

VEÏNAT I COMERCIANTS:

• És important que retireu tots els vehicles dels carrers de l’itinerari.

• Recomanem que abaixeu els portals metàl·lics, o les persianes dels edificis que en disposin, i protegiu els vidres de les finestres, les portes i l’aparador amb cartons gruixuts.

• Aconsellem enrotllar els tendals exteriors dels habitatges i locals i recollir la roba dels estenedors i dels balcons (elements com banderes, etc.).

• Si us plau, no llanceu aigua als participants ni als espectadors del correfoc.

• Amb la pirotècnia les alarmes poden saltar, tingueu-ho en compte.

• Retireu de la via pública qualsevol objecte que pugui dificultar el pas dels actors, organitzadors i participants del correfoc (testos, taules, cadires, etc.).

PARTICIPANTS:

• Porteu roba de cotó amb mànigues i pantalons llargs, barret amb ales que cobreixi tot el cap, mocador de cotó que cobreixi el clatell, calçat adequat (esportiu, de muntanya...) i protecció per als ulls.

• Obeïu les indicacions dels serveis d’ordre públic i de sanitat i seguiu en tot moment les indicacions de les colles.

• Respecteu les figures de foc, els portadors i els músics.

• Adopteu una actitud correcta amb els diables i no obstaculitzeu el pas ni els feu caure.

• No porteu productes pirotècnics particulars.

• No encengueu foc ni fumeu a prop de les bosses que continguin material pirotècnic.

• En les cercaviles de trabucaires hi ha salves de pólvora. S’adverteix a les persones amb problemes d’oïda o amb sensibilitat auditiva, en especial la gent gran i els infants, que adoptin mesures de precaució en els actes en els quals participin els trabucaires.

Aquestes mesures de seguretat estan incloses en el Decret 30/2015, de 3 març, pel qual s’aprova el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció i que fixa el contingut d’aquestes mesures, i pel Reial decret 989/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament d’articles pirotècnics i de cartuxeria i se’n deriva la ITC18 del Ministeri d’Indústria. I són obligatòries.

Seguretat a la Festa Major

A Sabadell, tu decideixes com viure la Festa!

Si beus, fes-ho amb moderació!

 + Festa

- Alcohol

+ Diversió

- Riscos

 

POTS:

> Passar d'algunes rondes.

> Evitar barrejar begudes alcohòliques

i energètiques.

> Beure a poc a poc.

> Beure begudes de poca graduació.

> Planificar la nit: diners, consum,

transport, preservatius...

RECORDA:

> Hidratar-te amb aigua, sucs o

refrescos sense alcohol.

> No beure amb l'estómac buit.

> Si et trobes malament, no conituïs

bevent i descansa.

> Alcohol i conducció no és bona combinació.

> Barrejar substàncies et provocarà més ressaca,

que gastis més diners i pot tenir efectes no desitjats.

 Ni l'ús ni l'abús de cap substància justifica una agressió

CONEIXES EL SERVEI

D'ASSESSORAMENT

I INFORMACIÓ EN DROGUES?

Contacta amb nosaltres

680 402 795                

 

SI NECESSITES AJUDA TRUCA A:

Policia municipal

900 112 092 (gratuït)/092

Emergències

112

PUNT LILA

a l'Eix Macià