PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Mercat Central

Localització i contacte

Adreça: pl. del Mercat, 1
EL CENTRE
08201, Sabadell
Telèfon: 93 727 60 13 *
 • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Web: http://www.mercatcentralsabadell.com
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
   • Les Valls : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,
   • Manresa : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
   • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
   • Sant Cugat : L10,

  Horari

  Dilluns i dissabte de 8 a 14 h
  Dimarts a dijous de 8 a 14 h i de 17 a 20.30 h
  Divendres de 8 a 20.30 h.

  Més informació

  El Mercat Central va ser construït l'any 1930 per l'arquitecte local Josep Renom. Es troba situat a la zona de vianants del centre de la ciutat. El 2 de març del 2004 es va reinagurat després del seu procés de remodelació i s'ha convertit en un modern centre comercial. Té una supefície comercial de 4.574 m2 i 97 parades en funcionament. La seva oferta comercial està especialitzada en alimentació fresca i seca, a més de serveis complementaris (joieria, arranjaments de roba, tintoreria, quiosc, merceria i restaurant, entre d'altres), un aparcament al mateix edifici de 450 places i un supermercat de 990 m2.

  Cada dilluns al seu voltant hi ha un mercat ambulant amb 58 parades, on es poden trobar articles de roba, calçat i altres complements.

  També hi ha un mercat de pagesos al voltant del Mercat Central, de dimarts a dissabte, amb 25 parades de venda de productes conreats per ells mateixos.

  Tots els diumenges al seu voltant hi ha un mercat de brocanters and 73 parades decicades a la venda d'antiguitats.

  La remodelació del Mercat Central

  Amb la seva remodelació s'ha recuperat tot l'espai central amb l'objectiu de situar-hi el nucli principal de comunicacions que relaciona aquesta planta amb el vestíbul.

  La intervenció també ha millorat els accessos a través de les quatre cantonades de l'edifici. Hi ha un nou vestíbul al carrer de Corominas i dos accessos amb ascensor a les cantonades dels carrers de Corominas i Colom, i també de Corominas i Calderón. Aquests ascensors permeten accedir tant a la planta del mercat com a les diferents plantes de l'aparcament.

  L'edifici aprofita la diferència de nivell que hi ha entre les carrers de Corominas i Jovellanos per crear una planta semisoterrada amb accés des del carrer de Corominas.

  En aquesta planta, on antigament hi havia les zones de magatzem, hi ha un supermercat (Consum), un restaurant i un accés públic que permetrà la comunicació dels nivells comercials amb

  Enllaços relacionats