PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
IGUALTAT i LGBTI+

 

Sabadell, Lliure de sexisme. Divendres 31 de maig

cartell definitiu

 

La plaça del Treball acollirà el proper divendres, 31 de maig, una sèrie d’accions dins la campanya Sabadell Lliure de Sexisme. La iniciativa començarà a les 7 del vespre i vol sensibilitzar la ciutadania sobre les violències masclistes, tot apel·lant a la coresponsabilitat de tothom en la detecció i lluita contra qualsevol tipus de discriminació sexista o comportament violent per raó de gènere. En aquest sentit, es vol posar l’accent en el drets de les dones de transitar per qualsevol lloc i gaudir de tots els espais, inclosos els d’oci, en plena llibertat i amb seguretat. 

Amb aquests objectius, la jornada del 31 de maig inclourà tant accions adreçades a públic jove i adult com també activitats familiars. Així, a les 7 del vespre tindrà lloc el concert de Xiula per a infants i durant tota la tarda a la plaça hi haurà un espai de jocs infantils. 

Entre les propostes per a joves i adults, a les 19.30h. començarà una marxa exploratòria pel barri de Gràcia. Una activitat adreçada a dones i a càrrec del Col·lectiu Punt 6 que, sota el nom "Et sents segura de camí cap a casa?”, vol identificar punts del barri que es viuen com a insegurs amb la voluntat de contribuir a crear rutes on les dones se sentin més segures i amb la confiança de moure’s per l’espai públic sense por.

A les 10 de la nit, la plaça del Treball acollirà el concert del grup de rap Tribade. També durant la jornada s’instal·larà a la plaça el Punt Lila que, en diferents ocasions i sobre tot coincidint amb la Festa Major, surt al carrer per oferir un espai d’informació i orientació per un Sabadell lliure de sexisme, així com d’atenció i/o contenció davant determinades situacions.

Sabadell Lliure de Sexismes és una campanya impulsada per Ajuntament de Sabadell, la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI i associacions i persones compromeses que treballen per una ciutat igualitària, lliure d’actituds sexistes i discriminatòries. Així mateix, rep el suport de diversos organismes i administracions.

Material de la campanya

Cartell

Vídeo de la campanya Sabadell Lliure de Sexisme

Clip promocional del 31 de maig Sabadell Lliure de Sexisme