PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

Crides per àmbits

 • Cooperació Internacional
 • Social
 • Lleure
 • Esportiu
 • Educatiu
 • Protecció dels Animals
 • Sanitari
 • Veïnal
 • Cultural
 • Medi Ambiental
 • Drets Civils

  VOLUNTARIAT A L'AVAN

  Entitat

  FUNDACIO PRIVADA AVAN
  http://www.avan.cat/
  Contacte: Rosalia Montenegro C. Estrella nº 110 - De dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre
  Telèfon: 93.715.64.85
  Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Facebook: https://www.facebook.com/avan.amicsneurologia
  Twitter: https://twitter.com/AVANamics
  Lloc: Sabadell

  Data de l'actuació

  Tipus de Crida: Periòdica
  Tot l'any

  Tipus d'usuari

  Persones amb discapacitat

  Àmbit d'actuació

  Sanitari

  Descripció de l'activitat

  La Fundació Privada AVAN és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per millorar la qualitat de vida tant de les persones afectades per malalties neurològiques com els seus familiars i entorn, oferint suport social, terapèutic i de lleure i establint un compromís d´atenció, proximitat i continuïtat.

  Com a Voluntari pots col·laborar en els següents programes:

  PROGRAMA HORES SOLIDÀRIES: La col·laboració passa per tasques del tipus: acompanyament al malalt al domicili o a d'altres activitats de la vida diària. El voluntari realitza una tasca gratificant per a ell, el malalt gaudeix de la visita i la companyia d’un voluntari i el cuidador queda alleugerat de la càrrega i pot fer tasques personals.
  PROGRAMA DE VOLUNTARIAT AL CASAL OBERT: Es refereix a la col·laboració en totes aquelles activitats i tasques marcades per l’integradora social del Casal Obert. El Casal Obert és un Servei que s'ofereix de forma gratuïta a totes aquelles persones que vulguin assistir-hi es fa els dimarts i dijous de 10 a 13h. L'assistència pot ser a la mateixa seu on es realitzen activitats: manualitats, jocs de taula, taules de conversa, visites a museus, sessions de ball, sortides per la ciutat, sessions de ping-pong, tennis, natació... El voluntari hauria de donar suport a totes aquelles tasques que els professionals determinin: suport i acompanyament en les activitats, dinamització del grup, etc.
  PROGRAMA DE VOLUNTARIAT ANEM: en aquest cas, els voluntaris col·laboren donant suport als professionals dinamitzadors a les sortides que periòdicament es realitzen des del "Programa ANEM". Aquest consisteix en sortides curtes, habitualment d’un dia, amb tots aquells pacients joves. Es fan dins l'àmbit territorial de Catalunya i sempre amb l'assistència i supervisió continuada de professionals de l'AVAN . El voluntari sol realitzar tasques d'acompanyament a aquests, supervisió i vigilància del grup o de pacients assignats, etc.
  PROGRAMA KEDEM: Col·laborar en activitats socioculturals i lúdiques en horari de 16 a 20 hores els dissabtes a Sabadell. Consisteixen en activitats tant exteriors com interiors, en les quals és fomenta l’integració social i lúdica a través d’un oci participatiu.
  PROGRAMA DE VOLUNTARIAT EN ACTIVITATS EXTRAORDINARIES I TAULES INFORMATIVES: El voluntari assisteix a  aquelles ocasions de caràcter puntual en les que l'AVAN realitza activitats de difusió de la seva funció en l'àmbit de l'atenció a malalts neurològics i familiars, informació de diverses neuropatologies i afectacions desencadenants, de recaptació de fons, etc.


  Perfil voluntariat

  Persona  sensibilitzada amb les malalties neurològiques i l'hi agradaria posar el seu gra de sorra per millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu. Ha de ser una persona empàtica, amb iniciativa i il·lusió per donar suport als diversos projectes que desenvolupa l'entitat.


  Us podeu inscriure emplenant el següent formulari i enviant-lo a l'adreça electrònica de l'entitat

  També et pot interessar...