PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

23
Gener
2018

El pavelló del Nord de Sabadell acollirà l'ALLSTAR 2018 de la Copa Catalunya

Tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 de gener

El pavelló del Nord de Sabadell acollirà l'ALLSTAR 2018 de la Copa Catalunya

El Pavelló Nord de Sabadell ha estat l'escenari, aquest dimarts 23 de gener al matí, de la presentació oficial de l'ALLSTAR tant masculí com femení de la Copa Catalunya, la competició de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i els clubs de bàsquet de la ciutat, englobats en la comissió “Sabadell Viu Bàsquet”.

La segona edició d'aquest ALLSTAR tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 de gener del 2018, al mateix Pavelló Nord de Sabadell, i serà televisat en directe per La Xarxa Televisions, les televisions de proximitat i en streaming awww.laxarxa.com. L'ALLSTAR s'emmarca dins l'acord de col·laboració entre La Xarxa Audiovisual Local i l'FCBQ per tal de potenciar la Copa Catalunya.

L'esdeveniment també compta amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell, la Secretaria General de l'Esport i Spalding; així com també amb la col·laboració de les 7 entitats de bàsquet de la ciutat: CE Escola del Carme Sabadell, CE Escola Pia Sabadell, CE Sant Nicolau, CN Sabadell, Creu Alta-Sabadell Bàsquet, Sabadell Sud CB i Global Basket.

La presentació d'aquesta festa de la Copa Catalunya ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant; Santi Siquier, representant territorial a Barcelona del Consell Català de l’Esport; Joan Fa, president de la Federació Catalana de Basquetbol; Francesc Pena, conseller delegat de La Xarxa de Comunicació Local; Marisol Martínez, regidora d’Esports i tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Innovació; i Jordi Vallhonrat, com a representant de ‘Sabadell Viu Bàsquet’, que agrupa als 7 clubs de bàsquet de Sabadell.

Durant l’acte de presentació d’avui, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha destacat que

aquest cap de setmana viurem una autèntica festa del bàsquet i és un esdeveniment que ens beneficia a tots. L'ALLSTAR és una magnífica eina de promoció d’aquest esport pel qual aposta la Federació Catalana de Bàsquet, però també és important per a la projecció de la nostra ciutat, una ciutat esportiva capaç d’acollir esdeveniments d’aquests envergadura.

Per la seva part, la regidora d’Esports, Marisol Martínez, ha fet un reconeixement de

l’important feina que de forma conjunta han fet els set clubs de bàsquet de la ciutat, englobat en la comissió Sabadell Viu Bàsquet, aportant la seva experiència i col·laborant intensament en l’organització d’aquest gran esdeveniment de la Federació Catalana de Bàsquet. No és casualitat, per tant, que sigui Sabadell l’escenari escollit.

Cap de setmana de bàsquet

L'ALLSTAR 2018 de Copa Catalunyaes dividirà en dos dies: dissabte 27 de gener a les 18 h pel masculí i diumenge 28 de gener a les 18 h per la cita femenina. Ambdós dies s'organitzarà un partit entre les seleccions del Grup 1 i del Grup 2 de cada competició, amb conjunts formats per jugadors de cadascun dels equips de la lliga, escollits en base a una votació realitzada pels diferents entrenadors de la competició durant el passat mes de desembre. Pel que fa al cos tècnic de cada selecció, aquest estarà configurat pels entrenadors dels primer, segon i tercer equips classificats al final de la darrera jornada de l'any, a data del 16 i 17 de desembre.

Així mateix i després dels dos partits, també es celebrarà un concurs d'esmaixades de categoria masculina i un concurs de triples femenina, en base també a una votació realitzada pels diferents entrenadors del campionat; així com també d'altres activitats paral·leles com concursos o actuacions.

L'entrada per aquest esdeveniment serà gratuïta tot descarregant la invitació que es pot trobar al webentrades.basquetcatala.cat.

Durant tot el cap de setmana, el Pavelló Nord de Sabadell també acollirà de forma paral·lela un ALLSTAR Júnior amb una selecció de jugadors i jugadores de tots els clubs de bàsquet de la ciutat. D’altra banda, també es celebrarà la 4a edició del Fòrum Albert Gasulla amb dos clínics a càrrec del preparador físic Toni Caparrós i de l'entrenador Fabián Téllez sobre 'Preparació física per a etapes de formació' i 'Dinamismes per a generar activitat defensiva' respectivament previstos durant el matí de diumenge; així com també un partit de bàsquet inclusiu amb la participació del club GlobalBasket.

Imatges de la presentació