PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

28
Desembre
2017

Prop de 2.000 participants correran la setena Cursa de Cap d’Any “La Nostra”

Cinc quilòmetres de recorregut amb sortida i arribada a la plaça de la Creu Alta

Prop de 2.000 participants correran la setena Cursa de Cap d’Any “La Nostra”

La setena Cursa de Cap d’Any La Nostra-MAAS, que organitza l’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, tindrà una participació propera als 2.000 atletes, entre participants a la cursa de 5 km i les curses infantils, que tindran lloc el proper diumenge 31 de desembre, amb sortida i arribada a la plaça de la Creu Alta.

Les curses infantils, amb una participació al voltant de 300 nens i nenes, començaran a partir de les 16:15 h, amb un recorregut de 200 metres per a nens i nenes de 3, 4, i 5 anys; 500 metres per a edats de 6, 7 i 8 anys i de 1.000 metres per als 9, 10 i 11 anys.

A les 5 de la tarda es farà la sortida de la cursa de Cap d’Any, amb un recorregut de 5km, amb sortida de la plaça de la Creu Alta, i que transcorre per l’avinguda Onze de Setembre, via de Massagué, passeig de Manresa, passeig de la Plaça Major, Rambla, carrer de Latorre, carrer de Sant Pau, plaça de Sant Roc, carrer de Gràcia, de l'Escola Industrial, de Colom, de Corominas, de Calderón, novament carrer de Gràcia, plaça de Granados, ronda de Zamenhof, avinguda de l'Onze de Setembre i, finalment, plaça de la Creu Alta.

La cursa afectarà el trànsit i el transport públic, ja des de primera hora del matí, especialment la zona al voltant de la plaça de la Creu Alta, la carretera de Prats i l’avinguda de l’Onze de Setembre. A mesura que s’aproximi l’hora d’inici, els talls s’aniran estenent a la resta de vies. Les línies d’autobusos també hauran de modificar el seu recorregut, especialment les línies L1, L2 i L3 dels Transports Urbans de Sabadell (TUS) així com el servei d’autobús interurbà.