PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

26
Juliol
2018

Sabadell estrena quatre pistes d’handbol platja a les instal·lacions de l’OAR Gràcia

Aquest cap de setmana el Complex Esportiu Municipal de Gràcia serà l’escenari de l'última prova del Tour Català d'Handbol Platja

Sabadell estrena quatre pistes d’handbol platja a les instal·lacions de l’OAR Gràcia

El Complex Esportiu Municipal de Gràcia ha estrenat fa ben poc quatre pistes per practicar-hi handbol platja, fent així realitat un projecte molt esperat a Sabadell. La construcció de les pistes, anomenades OAR Arena, ha estat possible gràcies a la inversió d’uns 20 mil euros que hi ha fet l’OAR Gràcia. Les noves instal·lacions són, ara per ara, les úniques permanents a Catalunya que disposen de llum artificial i que es poden fer servir quan és fosc.

Tal com ha assenyalat aquest matí la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez,

cal agrair a l’OAR Gràcia que hagi fet aquesta inversió en una nova pràctica esportiva a la ciutat, que generarà oportunitats en una nova disciplina esportiva que és igual per a homes i per a dones i que, per tant, promou la igualtat de gènere, un dels elements claus que es treballen des de la Regidoria d’Esports. A més, Sabadell es situa en aquest àmbit esportiu al servei de promocionar la ciutat arreu.

Per la seva banda, el president de l’OAR Gràcia, Salvador Gomis, ha destacat el fet que:

esperem que sigui l’inici d’un llarg camí per portar aquestes pistes al màxim nivell. A hores d’ara ens trobem en la primera fase d’un projecte, que també vol donar cabuda a la pràctica del vòlei platja i del futbol platja, entre d’altres esports.

En aquest mateix sentit s’ha pronunciat el delegat de la Catalunya Central de la Federació Catalana d’Handbol, Joan Alcoberro, que ha explicat que l’OAR Arena es convertirà el proper cap de setmana en l’escenari de l'última prova del Tour Català d'Handbol Platja.

Cal posar en relleu la predisposició de Sabadell per celebrar aquesta final, amb la col·laboració en l'organització del club Associació Roquerola d'Handbol Sorra, prova que començarà demà divendres, a les 7 de la tarda, i que s’allargarà fins diumenge a la tarda,

ha explicat Alcoberro.

pistahandbol