PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

17
Desembre
2018

Una cinquantena d’escoles rebran 60.000 euros en subvencions per a la promoció de l'esport escolar en horari no lectiu

Una cinquantena d’escoles rebran 60.000 euros en subvencions per a la promoció de l'esport escolar en horari no lectiu

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat les subvencions per a la promoció de l’esport escolar en horari no lectiu a un total de 49 escoles per al curs 2018-19. En conjunt els ajuts sumen un import de 60.000 euros.

D’aquest manera, els centres de primària i secundària, associacions de mares i pares d'alumnes de Sabadell i d’associacions esportives escolars tenen la possibilitat de beneficiar-se d’ajuts per a la participació i desenvolupament dels programes esportius adreçats a la població escolar en horari extraescolar.

En aquesta convocatòria, i per segon any consecutiu, tots els centres escolars públics han rebut un ajut extra de 7 punts en la valoració final de la seva subvenció. De la mateixa manera, els centres que formen part del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) tenen l’opció a rebre 1.500 euros més que la resta, ja que són aquelles que acullen a alumnes de famílies amb menys recursos econòmics.

Amb aquestes modificacions, l’Ajuntament facilita als centres públics i, especialment als que formen part del Pla Educatiu d’Entorn, rebre un ajut superior al que rebien fa dos anys per fer pràctica esportiva.