PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
SABADELL INNOVACIO
31
Octubre
2018

Lliurament dels premis de la 2ª edició del Concurs d’Idees Innovadores per al desenvolupament urbà #Coinnovem Sabadell

Avui acaba el termini de presentació de les candidatures i dimarts es coneixeran els guardonats

Lliurament dels premis de la 2ª edició del Concurs d’Idees Innovadores per al desenvolupament urbà #Coinnovem Sabadell

El proper dimarts 6 de novembre, a les 6 de la tarda, a l’Auditori del Casal Pere Quart (Rambla, 69), tindrà lloc l’acte institucional de veredicte i lliurament dels premis del concurs d’idees innovadores per al desenvolupament urbà #Coinnovem Sabadell, i la 3ª edició de l’SMartCAT Challenge.

Durant l’acte es presentaran les solucions i idees incloses en les diverses candidatures i es desvetllarà el nom de les guanyadores.

Pel que fa al concurs #Coinnovem Sabadell, avui es tanca el termini de presentació de les candidatures. Aquestes han hagut de donar resposta a un ampli ventall de reptes genèrics relacionats amb el desenvolupament urbà, com poden ser la mobilitat, la participació, l’economia circular i col·laborativa, l’administració electrònica i el govern digital, el medi ambient i l’energia, l’escletxa digital, el comerç, el turisme, la salut i l’esport.

S’han admès candidatures de ciutadans, emprenedors i investigadors de Sabadell i d’arreu, s’ha potenciat la participació d’associacions, entitats i estudiants amb idees innovadores per millorar el seu barri o el conjunt de la ciutat.

Aquesta segons edició ha comptat amb més recursos respecte a l’edició anterior, ja que s’ha doblat la dotació econòmica i s’ha inclòs la possibilitat de disposar durant 6 mesos d’un espai cedit als centres d’emprenedoria municipals.

L’SMartCAT Challenge, organitzat pel Departament de Polítiques Digitals i Governació de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu involucrar els emprenedors i petites i mitjanes empreses per a que creïn solucions tecnològiques per els reptes que plantegen els municipis. Aquest any els reptes plantejats han fet referència exclusivament a 8 propostes de l’Ajuntament de Sabadell, sumant esforços amb el concurs #Coinnovem. El premi està dotat en conjunt amb 10.000 € i una de les candidatures guanyadores farà una prova real de la seva solució a la ciutat sense cap cost per l’Ajuntament.

L’acte és d’accés lliure amb inscripció prèvia aquí.