PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
  • Rescissió del contracte
27
Novembre
2018

L’Ajuntament de Sabadell i Smatsa generen un espai de trobada per cercar solucions

L’objectiu és estudiar una proposta viable jurídicament que garanteixi la prestació del servei a la ciutat i el manteniment dels llocs de treball

L’Ajuntament de Sabadell i Smatsa generen un espai de trobada per cercar solucions

Ahir, dilluns 26 de novembre, va tenir lloc una reunió entre representants de l’Ajuntament de Sabadell i de la direcció de l’empresa concessionària del servei de recollida de residus i neteja viària, Smatsa, per analitzar la situació i amb l’objectiu de buscar solucions.

A la reunió hi van assistir, per part de l’Ajuntament, el regidor de Serveis Municipals, Lluís Perarnau, i la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Innovació, Marisol Martínez. I, per part de l’empresa, el director general, Eugenio Díaz, i el director tècnic, Gerard Jori, a més dels respectius serveis jurídics.

Ambdues parts van coincidir en la voluntat de trobar un espai de diàleg i de treball amb l’objectiu de trobar solucions a la situació actual.

En aquest sentit, durant la trobada, s’ha avançat en la definició d’unes línies de treball conjuntes i s’ha acordat la conveniència de continuar amb aquestes reunions en els propers dies per tal de cercar una proposta viable tècnicament i jurídicament que garanteixi la prestació del servei a la ciutat i el manteniment i les condicions dels llocs de treball.