PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

Urbanisme i Habitatge

05
abril
2016

El Govern adjudica durant el primer trimestre 15 habitatges d’emergència social a les famílies que han sofert desnonaments

L’Ajuntament de Sabadell ha adjudicat durant el primer trimestre de l’any un total de 15 habitatges de lloguer a famílies que han estat desnonades. Així ho ha decidit la Mesa de Valoració, l’òrgan municipal que adjudica els pisos a famílies en situació de pèrdua de l’habitatge imminent o d’exclusió residencial.

Categories: Ajuntament, Urbanisme i Habitatge

01
abril
2016

El govern triplica el pressupost destinat a l’espai públic i aposta de manera ferma per la pacificació del trànsit i la mobilitat urbana sostenible

Més de 47 milions d’euros del pressupost es destinen a mantenir l'espai públic i als equipaments municipals

El govern triplica el pressupost destinat a l’espai públic i aposta de manera ferma per la pacificació del trànsit i la mobilitat urbana sostenible

 

Una part important del pressupost municipal –més de 47 milionsd’euros– es destinarà al manteniment de l'espai públic, als equipaments municipals i a les polítiques de mobilitat urbana sostenible. D’aquesta manera s’acompleix un dels objectius del Govern municipal, que és transformar la ciutat, transformació que no és possible plenament si no es té carrers i places adequats per a la convivència, confortables, segurs i nets.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

22
Març
2016

El Govern destina uns terrenys per a la construcció de l’Escola Virolet al barri de Can Llong

La nova escola estarà ubicada entre el carrer de Zuric i la futura estació de tren d’Adif

El Govern destina uns terrenys per a la construcció de l’Escola Virolet al barri de Can Llong

 

La Junta de Govern Local va aprovar ahir de forma inicial el Pla Especial Urbanístic per a la regulació i ajust dels sistemes viari i d’equipaments al carrer de Zuric de Can Llong, amb la qual cosa es fan els primers passos per a la construcció d’un nou centre de primària al barri.

 

Categories: Ajuntament, Urbanisme i Habitatge

15
Març
2016

El Govern afronta la definició de l’espai central de la ciutat, que inclou l’àmbit del passeig de la Plaça Major

L’equip de govern municipal té com a objectiu acabar de definir l’espai central de la ciutat de cara al futur. Per això considera imprescindible obrir una darrera etapa de diàleg per aconseguir que aquest àmbit esdevingui un espai de referència. El projecte que s’està desenvolupant permetrà iniciar una nova etapa que posi damunt la taula els aspectes més importants que conflueixen en el Passeig i en el conjunt de l’espai central de la ciutat. Entre aquests aspectes hi ha, d’una banda, la protecció dels efectes del sol, d’altra banda, l’ús i la gestió de les edificacions soterrades i, finalment, considerar la mobilitat.

Categories: Govern, Ajuntament, Urbanisme i Habitatge

14
Març
2016

El web municipal ofereix informació actualitzada dels tractaments fitosanitaris que es fan als arbres

El portal web municipal ofereix informació actualitzada dels tractaments fitosanitaris que es fan als arbres per tal que les persones sensibles puguin estar informades. Els detalls es poden consultar a http://www.sabadell.cat/ca/jardineria.

 

Categories: Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge

<<  52 53 54 55 56 [5758 59 60 61  >>