PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

Urbanisme i Habitatge

04
Novembre
2016

La Llei 24/2015 i el paper del món local i del tercer sector, protagonistes a la 2a jornada del Congrés Català de Pobresa Energètica

La ponència inicial d’avui ha anat a càrrec del Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó

La Llei 24/2015 i el paper del món local i del tercer sector, protagonistes a la 2a jornada del Congrés Català de Pobresa Energètica

La Fira Sabadell ha acollit aquest matí la darrera jornada del I Congrés Català de Pobresa Energètica, que durant dos dies ha convertit Sabadell en epicentre de la reflexió i trobada entre els múltiples actors que incideixen en la lluita contra aquesta xacra. La Llei 24/2015, així com el paper del món local i del tercer sector han estat protagonistes de bona part de les sessions celebrades en aquesta segona jornada, que han abordat un total de 7 reptes relacionats amb la pobresa energètica i on també s’han posat en comú, per mitjà d’una taula rodona, diferents experiències metropolitanes. La ponència inicial d’avui l’ha protagonitzat el Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, que ha parlat de “La protecció a les persones usuàries d’energia”.

Categories: Energia, Habitatge, Serveis socials, Urbanisme i Habitatge

25
Octubre
2016

Els espais que s’alliberen amb el perllongament dels Ferrocarrils són una oportunitat per a Sabadell

Permeten la més gran transformació urbanística dels últims 30 anys

 

espais

El dimarts 25 d’octubre s’han presentat en roda de premsa els projectes d’obres relacionats amb el perllongament de la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sabadell i amb l’obertura de les cinc noves estacions. Els responsables de la presentació han sigut Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell; Glòria Rubio, tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, i Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

21
Octubre
2016

Es buida el llac del parc de Catalunya per comprovar una possible fuita d’aigua

En els darrers temps s’hi han detectat pèrdues excessives

L’aigua del llac del parc de Catalunya es buida aquests dies per comprovar una possible fuita, després que s’hi hagin detectat unes pèrdues excessives d’aigua en els darrers mesos.

El passat 22 de setembre es va aturar l’entrada d’aigua al llac del parc per verificar els consums elevats i comprovar si el vas té una fissura que pugui ocasionar la pèrdua de l’aigua.

Categories: Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge

19
Octubre
2016

Noms definitius per a les tres noves estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat a Sabadell

Es diran La Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord

nomestacio19 Els noms de les tres noves estacions que els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya obriran la primavera del 2017 a Sabadell ja són definitius. Es tracta de La Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord. Aquest mes, el Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha aprovat els noms que havien proposat conjuntament l’Ajuntament de Sabadell i la Comissió de Nomenclatura de l’ATM.

 

Categories: Transport Públic, Espai públic , Urbanisme i Habitatge

03
Octubre
2016

Tret de sortida de la nova campanya informativa sobre habitatge a Sabadell

El documental La Granja del Pas va permetre un col·loqui amb la ciutadania

granjajul30La campanya informativa Defensem el dret a l’habitatge. Cap persona sense llar a Sabadell va arrencar divendres al cinema Imperial, amb la projecció del documental La Granja del Pas, dirigit per Sílvia Munt.

En la presentació de l’acte, Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell, va destacar que l’objectiu de la campanya és que la població sàpiga que té dret a tenir un habitatge. I va ressaltar el paper que tenen els moviments socials per arribar allà on l’administració no pot arribar, cosa que els va agrair.

Categories: Habitatge, Urbanisme i Habitatge

<<  54 55 56 57 58 [5960 61 62 63  >>