PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

16
abril
2019

Adjudicades les obres de transformació dels carrers de Les Paus i de Llobet

L’actuació permetrà la pacificació de l’àmbit de l’escola Enric Casassas

L’Ajuntament ha adjudicat avui les obres d’urbanització dels carrers de les Paus i de Llobet a l’àmbit conegut com a Centre-Creueta. Els carrers de Llobet i de Les Paus esdevindran carrers amb plataforma única, és a dir, amb un únic nivell. Seran accessibles només per a vehicles d’emergències i de serveis de manteniment, la qual cosa permetrà pacificar el tram on és l’Escola Enric Casassas. 

L’actuació afecta el tram del carrer de Llobet, entre els carres de la Salut i de les Paus, i el tram del carrer de les Paus, entre els de Llobet i de la Font Nova.

La urbanització es farà amb llambordes de formigó negre, semblants als existents al carrer de les Paus. El disseny té en compte la integració dels embornals en el paviment. Quant al carrer de les Paus, el nou paviment tindrà una franja de granit gris flamejat. També s’hi preveu modificar les xarxes de serveis de clavegueram i d’aigua i la renovació dels llums, que seran de làmpades de LED. Les obres han estat adjudicades per 198.331,55 euros, IVA inclòs.