PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

09
Juliol
2019

Comença l’obra que ha de convertir el darrer tram del carrer de Montllor i Pujal en un espai per a vianants

Durant els quatre mesos d’obra s’hi tallarà el pas de vianants

Comença l’obra que ha de convertir el darrer tram del carrer de Montllor i Pujal en un espai per a vianants

Avui comencen les obres d’urbanització del carrer de Montllor i Pujal –entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer Maria de Bell-lloc–, al barri de la Creu Alta. Se’n fa càrrec Civil Stone, SL, amb un pressupost d’adjudicació de 147.070,06 € i una durada d’execució de quatre mesos.

L’actuació consisteix a fer un carrer d’un sol nivell, sense voreres, per afavorir el pas dels vianants. Així, l’objectiu és convertir-lo en un espai que s’assemblarà més a una plaça que no pas a un carrer. Es planteja com una successió d'arbres col·locats amb una certa aleatorietat i amb grans escocells, amb franges de paviment i franges de sauló. La zona davant de l'accés al Teatre de Sant Vicenç serà àmplia, de manera que permeti absorbir grans quantitats de gent quan hi hagi funció i també d'espera.

Mentre duri l’obra, quedarà totalment restringit el pas de vianants per aquest tram de carrer. Tanmateix, la sortida d’emergència del Pavelló de Cal Balsach estarà habilitada. També hi haurà un espai per facilitar l’entrada i sortida dels infants que assisteixen ara al Casal d’Estiu del Teatre Sant Vicenç, com també l’accés a aquest equipament. D’altra banda, també durant les obres, s’eliminaran una desena de places d’aparcament del següent tram de carrer per poder-hi col·locar les casetes de l’obra.