PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

27
Setembre
2019

Finalitzen els treballs de millora a la zona de jocs infantils del parc d’Odessa

Finalitzen els treballs de millora a la zona de jocs infantils del parc d’Odessa

Aquesta setmana s’han acabat les actuacions d’arranjament del paviment de cautxú i substitució d’elements lúdics de les àrees de joc infantil del parc d’Odessa, al Districte 4, amb un pressupost de 19.842 euros.

Les obres han consistit a ampliar i rehabilitar el paviment de cautxú  de l’àrea de joc situada a la cruïlla del carrer de Varsòvia cantonada amb el carrer de Viena –la zona més propera a les escoles–, on s’ha retirat el paviment degradat i se n’hi ha instal·lat de nou. Aquesta actuació ha permès ampliar la zona de joc i renovar la part necessària de la tanca. També s’han substituït elements de joc malmesos i s’ha instal·lat en aquesta àrea un nou multi-joc temàtic, en forma de grill, i un nou gronxador amb seient bressol.

Alhora, a l’àrea de jocs infantils inclusius d’aquest parc s’hi han substituït les molles de rodes de cautxú que hi havia fins ara per dues noves molles. I a l’àrea de jocs per a infants de fins a 5 anys s’ha substituït el gronxador que hi havia per una estructura de joc amb tobogan.

Ara, les àrees de joc del parc d’Odessa ja estan plenament operatives i obertes al públic.