PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

JOVES

Projectes de ciutat
Projectes d'instituts
Projectes d'entitats
Camps de treball
Formació
Assesoria

Què és Joves i Cooperació?

Joves i Cooperació, és un portal web que recull tots els projectes de sensibilització i de cooperació internacional on els i les joves hi tenen un paper destacat. Hi trobareu tots els projectes i programes que s'impulsen des de diferents centres educatius de secundària de la ciutat i des d'entitats membres del Consell de Solidaritat i Cooperació, així com tots aquells projectes impulsats pels àmbits de Joventut i de Cooperació de la Regidoria de Drets Civils i Gènere de l'Ajuntament de Sabadell.

DESTAQUEM

Camps de Solidaritat 2019

Camps de Solidaritat 2019


T'agradaria conèixer de primera mà el Sàhara Occidental i la Cultura Sahrauí?
El proper divendres dia 5 d'abril a les 18 h hi haurà una xerrada informativa a l'Espai Emprius. Si tens entre 18 i 30 anys, vius a Sabadell o tens relació amb la ciutat, no te la perdis!
Tindrem com a ponent a Idagja Lachgare, activista i defensora en favor de la independència i el dret a l'utodeterminació del Sàhara Occidental.

Activitat gratuïta
YALAH

YALAH

El passat dimecres 27 de febrer Sabadell va demostrar, una vegada més, el seu compromís amb el poble sahrauí en un any clau, en el qual es commemoren els 30 anys de l’Agermanament de la ciutat amb el Sàhara.
En el dia en què es celebrava el 43è aniversari de l’autoproclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), la ciutat va acollir l’estrena del documental Yalah amb més de 200 persones al Cinema Imperial.