PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ

El Salvador

PROJECTE: PROMOCIÓ DE L'AUTONOMIA DE LES DONES DELS MUNICIPIS DE VERAPAZ I SANTA CLARA, A TRAVÉS DE POLÍTIQUES MUNICIPALS D'IGUALTAT DE GÈNERE I GENERACIÓ D'INGRESSOS

  • Entitat: Mans Unides

  • Àrea geogràfica: Amèrica Central i Carib

  • Nom del soci local: Movimiento Salvadoreño de mujeres (MSM)

  • Subvenció Ajuntament de Sabadell (2014): 16.056,90€

  • Any: 2014

  • Resum del projecte

El projecte té com objectiu la promoció de  dones dels municipis de Verapaz i Santa Clara mitjançant l’enfortiment de les associacions, la capacitat d’incidència en polítiques d’igualtat dels seus municipis i l’autonomia econòmica. Es vol enfortir el lideratge i l’organització del moviment de dones d’aquests municipis dotant-les de les capacitats necessàries per tal que puguin desenvolupar un paper actiu.


PROJECTE: PROMOCIÓ EDUCACIÓ POPULAR PER LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA AMB EQUITAT

  • Any: 2014

  • Resum del projecte

El projecte és la continuació d’un llarg treball en l’àmbit educatiu per part de l’Equipo Maíz que busca contribuir a incrementar la participació ciutadana en la cerca de la instauració plena de la democràcia i apoderament de la societat civil a El Salvador.

És un projecte d’educació i comunicació al servei d’una població protagonista formada per organitzacions populars i socials (gremial, educativa, sindical, estudiantil, cooperativista, de dones i de barri) amb impacte a la opinió pública. Pretén apodera la població participant amb mecanismes de participació, els quals poden seguir utilitzant plenament una vegada finalitzi el projecte.


PROJECTE: Memòria històrica del Bajo Lempa Occidental

  • Any: 2010

  • Resum del projecte

Aquest projecte vol crear un document que reculli la memòria històrica recent de les comunitats agrupades entorn el Bajo Lempa Occidental, en el municipi de Tecoluca, que van patir una repressió molt dura amb molts refugiats, i un posterior repoblament de la zona. Van lluitar durament per aconseguir un govern local sostenible compromès amb el desenvolupament territorial i humà. Es tem que les noves generacions que desconeixen el procés de lluita no valorin la importància del seu entorn i de tot aquest procés. Per això la finalitat d’aquest document és mostrar als més joves aquesta història més significativa i alhora enfortir el sentiment de pertinença i d’identitat amb aquestes comunitats.