PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

Consulta el programa d'activitats del Mescla't 2023! T'hi esperem

Ja podeu consultar el programa del Mescla't 2023, un any més sota el lema “Sabadell, compromesa amb el món”, i amb l'objectiu de reivindicar els valors de la diversitat i la convivència.

programa

Feu clic a la imatge per descarregar el programa

El dissabte 7 d'octubre, d'11 a 21 hores, s'organitza una mostra d'entitats i diverses activitats per a tots els públics a la plaça Doctor Robert.
També hi haurà exposicions i altres propostes de setembre a novembre.

ENTITATS PARTICIPANTS
Cliqueu al nom per tenir més informació:

  • ACTUAVALLÈS
    ACTUAVALLES30

    Objectiu: Perseguim la transformació social, promovem la diversitat i la defensa de drets. Donem una resposta comunitària a necessitats socials i/o sanitàries per a persones en situació de vulnerabilitat.
    Web / Instagram / Facebook

  • AGERMANAMENT SENSE FRONTERES
    AgermanamentSenseFronteres

    Objectius
    1. Donar suport i dur a terme accions de cooperació a través de programes i projectes de desenvolupament sostenible al Camerun.
    2. Oferir oportunitats per transformar i millorar la vida de col·lectius vulnerables (les dones i les nenes).
    3. Generar confiança.
    4. Sensibilitzar i conscienciar la societat catalana sobre els greus desequilibris nord-sud i les seves causes/efectes, en pro de la justícia global.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter

  • AMICAL DE MAUTHAUSEN I ALTRES CAMPS
     Amical Mathausen
    Objectiu: Investigar, preservar i donar a conèixer la memòria de la deportació republicana als camps nazis.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter

  • ASOCIACIÓN PERUANA DE SABADELL (ASPERSAB)
    ASPERSAB

    Objectiu: El nostre principal objectiu és difondre la cultura peruana a través de les seves diverses expressions, promovent el coneixement de la seva gastronomia, danses, etc., i sobre tot, interrelacionar-la amb la cultura que ens acull.
    Facebook

  • ASSOCIACIÓ CATALANA DE BOLLYWOOD
    logo asana
    Objectiu: L'Associació Catalana de Bollywood-Centre Asana porta gairebé 20 anys difonent la cultura popular de la India a través de les danses, ioga i meditació Mindfulness i festes populars. Som els organitzadors del Holi Sabadell (festa dels colors de la primavera) i fem diverses activitats per ONGs relacionades amb l'Índia.
    Web / Instagram / Facebook



  • ASSOCIACIÓ COLORS DEL MÓN
    Colorsdelmon

    Objectiu: El nostre principal objectiu és millorar la qualitat de vida de joves migrants que recullen ferralla a la ciutat de Sabadell.
    Instagram / Facebook


  • ASSOCIACIÓ DIÀLEG INTERRELIGIÓS SABADELL (ADIS)
    ADIS

    Objectiu: Reunir persones de diferents que tot dialogant i organitzant actes, fomenten el coneixement, la comprensió i la cooperació mútua de les diverses tradicions religioses.
    Facebook / Twitter


  • ASSOCIACIÓ JOVENTUT AFRICANA DE CATALUNYA
    AsJovAfricaCat
    Objectiu: Acollir, reunir i ajudar els joves i adolescents de l'Àfrica negra.
    Instagram



  • ASSOCIACIÓ NOVA ÀFRICA (ANACAT)
    ANACAT
    Objectiu: Promocionar la cultura africana i l'intercanvi entre les cultures catalana i africana.
    Facebook



  • ASSOCIACIÓ VEÏNAL CAN DEU
    AssociacioVeinalCanDeu
    Objectiu: L’Associació Veïnal Can Deu és una entitat sense ànim de lucre, que defensa i lluita pels valors de la convivència, la identitat i la qualitat de vida dels veïns i veïnes del barri de Can Deu de Sabadell.
    Web / Instagram / Facebook

  • CAMINS. FUNDACIÓ SOCIAL ESCOLA PIA
    CaminsEscolaPia
    Objectiu: Acompanyar infants i joves en situació vulnerable perquè accedeixin a un millor futur a través de l'educació.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter



  • CARITAS
    CaminsEscolaPia
    Objectiu: Càritas Diocesana és una institució sense ànim de lucre que pertany a l’Església catòlica i que té com a missió acollir i treballar amb les persones en situació de pobresa i exclusió social, fent que puguin ser protagonistes del seu desenvolupament integral. Des del compromís de la Comunitat cristiana, acull les persones, sensibilitza la societat i denuncia les situacions d’injustícia per aconseguir un món més just.


  • CASAL DE CUBA DE SABADELL casalcuba

    Objectiu: El nostre objectiu és fer veure la realitat de Cuba a la població de Sabadell, i col·laboració amb Cuba per a projectes de salud i educació.
    Facebook / Instagram / Twitter

  • COMISSIÓ CATALANA D'AJUDA AL REFUGIAT (CCAR)
    CreuRoja
    Objectiu: El nostre objectiu és defensar el dret d’asil i els drets de les persones refugiades, apàtrides, sol·licitants de protecció internacional i/o d’apatrídia, així com de les persones migrades que es troben en una situació d’especial vulnerabilitat.
    Web / Facebook / Twitter



  • CREU ROJA
    CreuRoja
    Objectiu: Creu Roja Sabadell és una institució humanitària i internacional amb presència a Sabadell des de l'any 1902. L'entitat desenvolupa desenes de projectes destinats als col·lectius més vulnerables de la ciutat, amb la intenció de garantir els drets bàsics i fonamentals de qualsevol persona.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter

  • DONES DE TORREGUITART
    DonesdeTorreguitart

    Objectiu: Les Dones de Torreguitart som un grup de dones que formem una entitat sense ànim de lucre que treballem per a la prevenció i l’erradicació de la violència de gènere. Acompanyem a les dones que han patit situacions de maltractament i els oferim assessorament. Igualment, mantenim un espai setmanal de teràpia per a dones que han patit diferents graus de maltractament, amb l'objectiu d'enfortir-nos amb noves conductes assertives i alliberar-nos de les conductes enquistades pel patriarcat. Denunciem totes les situacions de discriminació i de violència de gènere.
    Facebook / Instagram

  • ESPARTANAS COOPERACIÓN INTERNACIONAL
    ESPARTANAS COOPERACION INTERNACIONAL
    Objectiu: Vetllar pel benestar de totes les persones en situació de vulnerabilitat en l'àmbit sanitari, social i d'integració, així com assesorar i donar suport a migrants durant la inserció social. Defensar i promoure el respecte i la dignitat i els drets de les dones bolivianes.



  • FUNDACIÓ AYUDA DIRECTA
     AD SENSE FONS
    Objectiu: L'objectiu de la fundació és ajudar a famílies amb pocs recursos; un dels projectes on hem participat és a Srilanka, ajudant a dones a aconseguir microcrèdits per poder donar suport a les seves famílies.
    Web
  • FUNDACIÓ BOSCO GLOBAL
    FundacioBosco

    Objectiu: Som una ONGD salesiana que mitjançant l'educació i des d’una opció preferencial per la joventut, construïm un món més just, equitatiu i sostenible. Des d’una educació transformadora basada en el sistema preventiu de Don Bosco i en la recerca del bé comú, desenvolupem:
    - Un Voluntariat per a la transformació social com a opció de vida.
    - Una Educació per al Desenvolupament com a procés participatiu que impulsa una ciutadania global, crítica i responsable.
    - Una Cooperació Internacional encaminada a la promoció dels drets de les persones i les comunitats.
    - Una Comunicació que promou el canvi social incidint en la defensa dels Drets Humans i que denuncia les causes que generen pobresa i desigualtat.
    Web / Instagram

  • FUNDACIÓ IDEA
    Fundació Idea horitzontal color RGB

    Objectiu: La Fundació Idea som un equip humà compromès fermament amb la promoció i defensa dels drets dels infants. Creiem en la capacitat de millora de les personas i la seva participació com a ciutadans de ple dret, també en la construcció d'una societat millor, més justa i més feliç. Volem ajudar a les famílies a crear a casa seva un entorn afavoridor de desenvolupament integral per als seus infants i joves, i treballem per trasmetre'ls l'experiència de ser especials i únics, perquè estimin i siguin estimats.
    Web / Instagram

  • FUNDACIÓ MAIN
    Logo MAIN 1
    Objectiu: Treballem per facilitar que infants i joves puguin exercir el seu dret fonamental a l’educació, al treball i a la formació. Contribuim a corregir les desigualtats del sistema perquè qualsevol jove que arribi a la nostra porta pugui accedir a oportunitats de vida digna i lliure de discriminacions.
    Web / Instagram / Twitter


  • FUNDACIÓ PAU I SOLIDARITAT - CCOO
  • FUNDACIÓ QUETZAL
    FundacioQuetzal
    Objectiu: Millorar l'alimentació, l'educació, la formació i la salut dels infants i joves que més ho necessiten. Amb actuació a Guatemala, Hondures, Eitòpia i India.
    Web / Facebook



  • FUNDACIÓ SID MOSKITIA
    SidMoskitia

    Objectiu: Impulsar el desenvolupament integral de la població indígena de la moskitia hondurenya, contribuint a la millora de les seves condicions de vida i respectant la seva integritat i identitat cultural.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter

  • FUNDACIÓ SECRETARIADO GITANO
    SidMoskitia

    Objectiu: La Fundació Secretariado Gitano desenvolupa tot tipus d'accions que contribueixin a aconseguir la plena ciutadania de les persones gitanes, a millorar les seves condicions de vida, a promoure la igualtat de tracte i a evitar tota forma de discriminació, així com a promoure el reconeixement de la identitat cultural de la comunitat gitana.
    Web

  • FUNDACIÓN VICENTE FERRER
    VicenteFerrer

    Objectiu: Des de la seva creació al 1996, la Fundació Vincente Ferrer treballa al costat de Rural Development Trust amb l'objectiu de millorar les condicions de vida de les poblacions rurals més desfavorides i empobrides del Sud de l'India.
    Web / Instagram / Facebook

  • INSPIRA ARRELS
    inspira
    Objectiu: Projecte cultural i solidari liderat per dones i amb accent en la diversitat cultural. Neix per la necessitat de comunicar, integrar i apropar comunitats a través de la cultura. Inspira per crear a través de l'art i visibilitza el talent i la creativitat. Dona suport a l'ocupació i apropa la cultura a col.lectius en situació de vulnerabilitat i amb capacitats diverses.
    Web / Instagram

  • LLIGA DELS DRETS DELS POBLES
    lliga drets pobles logo

    Objectiu: La Lliga dels Drets dels Pobles és una organització no governamental nascuda el 1977 que té com a objectius el reconeixement dels drets dels pobles, el foment de la cultura de la pau i la transformació social, tot amb l’objectiu principal d’aconseguir la justícia global.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter

  • MANS UNIDES
    Logo 2017 MU 2955 CATALAN 3

    Objectiu: Mans Unides és una ONG que treballa per donar suport als pobles del sud en el seu desenvolupament i en la sensibilització a la nostra ciutat.
    Web / Facebook / Instagram

  • NOU SOL ONG
    Nousol
    Objectiu: La nostra missió és l’empoderament de persones a través de l’educació, les arts, el lleure i des de l’acompanyament i el lliurament d’eines i coneixements per adquirir habilitats toves.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter


  • NOUS HOMES DE SABADELL
    NousHomesSbd2
    Objectiu: Treballem en una masculinitat més inclusiva, empàtica i oberta; ens inspirem en els principis del feminisme i mirem de portar els nostres àmbits relacionals, afectius, laborals i personals els valors d'Igualtat, Llibertat i Fraternitat/Sororitat.
    Facebook

  • OCELL DE FOC ECOJOVE
    Ocelldefoc ecojove
    Objectiu: Ecojove és un programa que té com a objectiu fomentar el benestar emocional del jovent oferint eines per gestionar els diferents reptes vitals i aconseguir una major autonomia vital i una millora de la qualitat de vida.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter


  • OXFAM INTERMÓN
    OxfamIntermon
    Objectiu: La nostra entitat lluita contra la desigualtat. Creiem que la igualtat és el futur, per això treballem per un món sense desigualtats on tothom tingui igualtat de drets i oportunitats.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter



  • PLATAFORMA PER LA LLENGUA
    Plataforma
    Objectiu: Treballar en favor de la llengua catalana, tot impulsant-ne l'ús social i la millora del seu estatus legal, i contribuir a desvetllar la consciència lingüística, cultural i ciutadana. Defensar els drets lingüístics i culturals de les persones que viuen als territoris de parla catalana i que parlen en català i interessar-se pels problemes que afectin la societat catalana.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter


  • REFUGEES WELCOME – REFUGIATS BENVINGUTS
    RefugeesWelcome

    Objectiu: El nostre objectiu principal es crear convivències horitzontals entre persones locals i persones desplaçades baix el lema "Cultura de Benvinguda". Les dues persones s'enriqueixen l'una de l'altra i la persona desplaçada tindrà més facilitat d'integració a la societat.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter

  • SERVEI CIUTADÀ D'ACOLLIDA A LA IMMIGRACIÓ (SCAI)
    Logo SCAI actualitzat
    Objectiu: L'acollida integral de les persones immigrades, de forma coordinada amb les institucions locals i municipals.
    Web / Facebook

  • SINDICALISTES SOLIDARIS UGT
    SindicalistesSolidaris
    Objectiu: Defensa del Treball Digne arreu amb l'enfortiment dels moviments sindicals i socials al Marroc. Formar, especialment a dones, en els seus drets laborals, el treball digne i la salut sexual reproductiva a El Salvador, on tambè formen perquè puguin desenvolupar un activitat econòmica pròpia, com son la xarxa de cooperatives de pà i pastissos. Accions al nostre territori per sensibilitzar a la ciutadania en defensa de la justicia social.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter


  • TALLER D'ART, CULTURA I CREACIÓ (TACC)
    TACC
    Objectiu: A nivell internacional, el nostre objectiu és promoure l'empoderament de les persones joves de les comunitats amb les que desenvolupem projectes, fent servir l'art i la cultura com a eina de transformació social.
    A nivell local, fomentem la participació de joves sabadellencs a través d'intercanvis culturals, que fomenten el seu pensament crític i adquisició de valors entorn la cooperació, la solidaritat, etc., promovent una societat més participativa i compromesa amb el canvi social.
    Web / Instagram / Facebook / Twitter

  • VALLÈS WILAIA – ACCIÓ SOLIDÀRIA AMB EL SÀHARA
    Wilaia
    Objectiu: El nostre objectiu és ajudar el poble sahrauí, a través del projecte "Vacances en pau", que ajuda als infants a sortir de temperatures extremes a l'estiu, per tenir un respir del seu dia a dia i gaudir d'allò que tenim i no valorem.
    Web / Instagram / Twitter

  • XARXA SOLIDÀRIA SABADELL COLÒMBIA
    XarxaSolidaria
    Objectiu: Som una associació sense ànim de lucre que treballa per la defensa dels Drets Humans i la construcció de Pau a l'àmbit escolar de Colòmbia amb enfocament de gènere, així com per la sensibilització de la població de Sabadell sobre la problemàtica colombiana.
    Web

(actualitzat setembre de 2023)