PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Novembre
2017

La campanya Afectivitat i sexualitat: Relacions sexuals sense risc arribarà enguany a uns 1.400 joves de 3r d’ESO

S’organitzen un seguit d’activitats durant tot el mes

La campanya Afectivitat i Sexualitat: Relacions sexuals sense risc concentrarà, entre el 2 de novembre i el 2 de desembre, diferents activitats d’informació i reflexió sobre aquesta temàtica. Entre les accions destaquen els tallers adreçats a joves de secundària, en què es treballarà la importància de l’afectivitat en les relacions sexuals, desmitificant creences i mites, es sensibilitzarà sobre l’ús del preservatiu i s’analitzarà i ampliarà el grau de coneixement per part de l’alumnat en temes com el VIH i altres infeccions de transmissió sexual.

Categories: Educació, Joves, Salut

07
Novembre
2017

Obertes les inscripcions per a la Cursa Solidària 0-99 de l’Escola Samuntada, inclosa dins la campanya de recollida de joguines de Creu Roja

Per participar-hi, el dia de la cursa cal portar una joguina nova, que no sigui de temàtica bèl·lica ni es pugui considerar sexista

Ja hi ha obertes les inscripcions per a la Cursa Solidària 0-99, que es celebrarà dissabte, 25 de novembre, al Parc Taulí de Sabadell. Organitzada per l’Escola Samuntada, amb la col·laboració de Creu Roja Sabadell, la proposta porta enguany com a lema “Una joguina nova = un dorsal” i s’inclou dins la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja.

Categories: Cultura i esport, Esports

07
Novembre
2017

Tret de sortida a la 1a Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell

180 alumnes assisteixen a la projecció de la pel·lícula Ocells de pas, en el marc del programa Ciutat i Escola

Alumnes d’educació primària de diverses escoles de la ciutat han participat en la primera de les activitats de la Mostra de Cinema Animal a Sabadell: la projecció d’Ocells de pas, una pel·lícula que posa en valor l’amistat, la superació dels límits i l’amor cap als éssers vius.

Categories: Cinema, Activitats culturals, Cultura i esport

06
Novembre
2017

Obert el termini d’inscripcions per al Concurs de Literatura Ràpida Microcontes 2017

Tindrà lloc el dissabte 25 de novembre de 2017, a partir de 2/4 d’11 del matí

L’Ajuntament de Sabadell convoca el XVI Concurs de Literatura Ràpida Microcontes 2017, que tindrà lloc el dissabte 25 de novembre de 2017, a partir de 2/4 d’11 del matí, a la Biblioteca Vapor Badia. Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar fins al 17 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (c. de la Indústria, 10) o a qualsevol dels registres de l'Ajuntament. El tràmit també es pot fer en línia, per mitjà de l'opció Tràmits del portal municipal; nom del tràmit: Inscripcions al XVI Concurs de Literatura Ràpida Microcontes.

Categories: Activitats culturals, Cultura i esport, Educació

06
Novembre
2017

Barcelona acull una taula rodona entorn de l’exposició “Magem incandescent” del Museu d’Art de Sabadell

Tindrà lloc demà dimarts, a les 7 de la tarda, al Museu del Disseny barceloní

Barcelona acollirà una taula rodona en relació amb l’exposició “Magem Incandescent” que es pot visitar ara al Museu d’Art de Sabadell (MAS) fins al 21 de gener de 2018. Serà demà, dimarts 7 de novembre, a les 7 de la tarda, al Centre de Documentació del Museu del Disseny (pl. de les Glòries Catalanes, 37-38). L’organitzen el MAS i el Centre de Documentació.

Categories: Activitats culturals, Cultura i esport, Museus i arxiu

<<  384 385 386 387 388 [389390 391 392 393  >>