PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Gener
2017

Més de 3.000 persones participaran a la sisena cursa popular i solidària Corro contra el Càncer

Es celebra a Sabadell el proper 12 de febrer

La sisena edició de la cursa popular Corro Contra el Càncer, que es celebra a Sabadell el proper 12 de febrer, espera arribar a una participació superior a les 3.000 persones, segons les previsions de l’organització. La cursa compta amb el suport de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i de l’Ajuntament de Sabadell i està adreçada a tots aquells que vulguin col·laborar en la lluita contra el càncer, ja sigui corrent, caminant, participant com a voluntari o fent un donatiu.

Categories: Cultura i esport, Esports

11
Gener
2017

El concurs de vídeos English Clips per fomentar l’anglès entre l’alumnat augmenta de 7 a 12 el nombre de centres participants

L’activitat l’organitzen l’Ajuntament i quatre escoles d’idiomes en el marc del programa Ciutat i Escola

El concurs de vídeos en anglès English Clips continua creixent i consolidant la seva presència entre els centres educatius de la ciutat. Aquest curs, aquesta activitat impulsada per l’Ajuntament i quatre escoles d’idiomes en el marc del programa Ciutat i Escola ha incrementat de 7 a 12 els centres participants.

Categories: Educació

11
Gener
2017

El relat com a eix vertebrador i la major participació d’entitats i col·laboradors, grans punts destacats del Sabadell il·lumina

El nou cicle nadalenc encetat continuarà donant protagonisme al món del tèxtil els propers anys

El relat com a eix vertebrador i la major participació d’entitats i col·laboradors, grans punts destacats del Sabadell il·lumina

L’Ajuntament de Sabadell valora positivament el nou model que la ciutat ha encetat aquest any per celebrar el cicle nadalenc, Sabadell il·lumina, que inclou un relat com a eix vertebrador i que ha tingut més participació d’entitats i col·laboradors. Aquest nou model que s’ha implantat s’anirà desenvolupant els anys vinents.

Categories: Cultura i esport, Nadal

10
Gener
2017

La Biblioteca Vapor Badia estrena una il·luminació més eficient

L’actuació comportarà estalvis significatius en consum elèctric

La Biblioteca Vapor Badia estrena una il·luminació més eficient

La Biblioteca Vapor Badia estrena l’any 2017 amb una il·luminació més eficient, amb l’objectiu d’aconseguir un major estalvi energètic i econòmic i de millorar el confort dels usuaris. Això ha estat possible gràcies a una inversió de 34.000 € que s’amortitzarà en tres anys i mig.

Categories: Energia, Biblioteques, Cultura i esport, Sostenibilitat

09
Gener
2017

Recomanacions de l'OMIC per anar de rebaixes

Elements que cal tenir en compte durant les rebaixes

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Sabadell recorda als consumidors els elements que han de tenir en compte a l’hora de comprar un producte o servei en època de rebaixes. En concret, l’OMIC adverteix que els productes rebaixats han de mostrar el preu antic i el rebaixat i han de tenir les mateixes garanties que abans dels descomptes. A més, els articles han d’haver estat a la venda amb anterioritat. Els comerços no poden adquirir-los especialment per a la venda en rebaixes.

Categories: Drets de la ciutadania

<<  489 490 491 492 493 [494495 496 497 498  >>