PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
abril
2016

Sessió de treball de diferents municipis per compartir experiències i línies d’actuació de les polítiques LGTBIQ

Sessió de treball de diferents municipis per compartir experiències i línies d’actuació de les polítiques LGTBIQ

Diferents regidores i tècniques de municipis de l’àrea metropolitana han participat avui en una sessió, a l’Ajuntament de Sabadell, per tal de compartir experiències, propostes i línies d'actuació de les polítiques LGTBIQ. La trobada ha estat presidida per la regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz.

 

Categories: Ajuntament

14
abril
2016

Tot a punt per la 63a edició de la Festa de l'Esport

Ja es coneixen les entitats i esportistes finalistes d'aquesta 63a edició que tindrà lloc el 21 d'abril al Teatre Principal...

Tot a punt per la 63a edició de la Festa de l'Esport

El proper dijous, 21 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, el Teatre Principal acollirà la presentació d’una nova edició de la Festa de l’Esport, la número 63 d’aquest esdeveniment. A la presentació prèvia de la Festa, s'ha anunciat el nom de les 10 entitats, i 10 esportistes finalistes, així com també s'han conegut les 10 entitats finalistes que optaran al premi en la promoció de l’esport.

També s'ha fet un reconeixement als patrocinadors de la celebració, pel compromís mostrat amb l’esport de la ciutat, i s'han donat  a conèixer els premis que es lliuraran durant la Festa pròpiament dita, el proper dia 21.

Les entitats esportives finalistes de la 63a edició són: Joventut Atlètica Sabadell, Club Esportiu Sant Nicolau, Unió Excursionista de Sabadell, Centre d’Esports Sabadell, C.F.U. Can Rull Rómulo Tronchoni, OAR Gràcia Sabadell, Club Esportiu Escola Pia Sabadell, Cercle Sabadellès 1856, Club Tennis Sabadell i Associació Esportiva Can Deu.

Categories: Cultura i esport

14
abril
2016

Trobada entre l’alcalde, Juli Fernàndez, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

L’alcalde ha traslladat al president alguns dels temes de ciutat més importants

Trobada entre l’alcalde, Juli Fernàndez,  i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

 

La trobada de caràcter institucional que ha tingut lloc aquest matí, s’ha desenvolupat en un clima de cordialitat i ha servit per traslladar al president alguns dels temes més importants en aquests moments per a la ciutat, com és la situació de la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT) davant l’anunci de la fi de les derivacions, com a una de les mesures recollides en el Pla de xoc social aprovat pel Govern de la Generalitat. En aquest sentit, l’alcalde ha fet saber al president que aquest canvi ha de suposar un increment de pressupost i de professionals per la Corporació Sanitària Parc Taulí. 

Categories: Ajuntament

14
abril
2016

L’Ajuntament de Sabadell vol manifestar la seva preocupació davant la manca d’informació sobre les detencions al camp de refugiats d’Idomeni

 

Davant les informacions aparegudes les darreres hores al voltant de les detencions de cinc integrants de la Brigada Vallesana a Idomeni, entre els quals es troba un sabadellenc, l’Ajuntament de Sabadell vol deixar de manifest la seva preocupació per la manca d’informació tant en relació amb els motius d’aquestes detencions com sobre l’estat en què es troben aquestes persones. Tot i que una de les persones detingudes ja ha estat deixada en llibertat, sembla ser que la resta pasaran a disposició judicial.

Categories: Ajuntament

14
abril
2016

Sabadell inaugura l’Oficina Jove per convertir-se en un punt de referència de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ)

L’objectiu és posar a l’abast del jovent una xarxa de serveis que afavoreixi el seu procés d’emancipació des d’una perspectiva integral

Sabadell inaugura l’Oficina Jove per convertir-se en un punt de referència de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ)

 

El jovent de Sabadell i el d’una desena de municipis de la comarca compten des d’avui amb una Oficina Jove on poder dirigir-se per resoldre dubtes i rebre informació. Aquesta oficina, ubicada a Sabadell on fins avui es trobava l’oficina Sabadell Atenció Jove -c. de Blasco de Garay, 19-, es reconverteix ara en un nou punt de referència de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) de la Generalitat de Catalunya, per atendre els i les joves a la comarca del Vallès Occidental.

 

Categories: Infància, Joves

<<  640 641 642 643 644 [645646 647 648 649  >>