PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Octubre
2014

Sabadell commemora el 25è aniversari del Centre per a la Normalització Lingüística

Aquest dimecres, 22 d’octubre, el Centre per a la Normalització Lingüística de Sabadell (CPNL) commemorarà els 25 anys de funcionament amb un acte que es celebrarà al Casal Pere Quart a partir de 2/4 de 8 del vespre. L’acte compta amb la col·laboració de la Fundació Paco Candel, que sota el lema “Catalunya, un sol poble” dóna nom a l’acte de celebració, ja que un dels elements cohesionadors d’aquest poble, si no el principal, és la llengua. Fa 50 anys que Candel va encunyar aquest lema i en fa 25 que el CPNL treballa per fer-lo realitat.

Categories: Cultura i esport, Activitats culturals

20
Octubre
2014

Recepció a una delegació de l’institut italià Claudio Casteller, que participa en un projecte Comenius juntament amb l’Institut Pau Vila

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest matí una recepció a una delegació de l’Institut Scuola Media Statale Claudio Casteller, de la zona de Treviso (Itàlia), que aquests dies visita la nostra ciutat en el marc d’un projecte Comenius, d’àmbit europeu, que s’està portant a terme conjuntament amb l’Institut Pau Vila de Sabadell. La trobada l’ha presidit l’alcalde, Joan Carles Sánchez i, a banda dels membres de la delegació, ha comptat amb l’assistència d’una representació del centre educatiu sabadellenc. El projecte impulsat per totes dues escoles és el Comenius Bilateral Building Bridges: Across Lands, Cultures and Generations (Construint ponts: a través dels Territoris, Cultures i Generacions).

Categories: Educació

17
Octubre
2014

L’Ajuntament de Sabadell s’adhereix al Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC)

L’adhesió permetrà estar al dia de totes les novetats tecnològiques, legals o bé d'ajudes econòmiques existents, relacionades amb l'eficiència energètica

L'Ajuntament de Sabadell s’ha adherit al Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) com a soci numerari. L'objectiu d’aquesta entitat sense ànim de lucre és impulsar diverses actuacions en l'àmbit de l'eficiència energètica, finalitat que encaixa perfectament amb les directrius del programa Sabadell Ciutat Intel·ligent. L’adhesió, per tant, permetrà a l'Ajuntament estar al dia de totes les novetats tecnològiques, legals o bé d'ajudes econòmiques existents, relacionades amb l'eficiència energètica, així com aportar experiència en aquest camp.

Categories: Energia, Sostenibilitat

17
Octubre
2014

L’Ajuntament rep a la Junta de la Primera Església Evangèlica Baptista de Sabadell

Amb l'objectiu de presentar el programa d’activitats de la commemoració del 125è aniversari de l’Església Evangèlica

L’Ajuntament de Sabadell ha rebut, aquest migdia,  a la Junta de la Primera Església Evangèlica Baptista de Sabadell encapçalada per Francisco Asenjo. L’acte l’ha presidit l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, acompanyat del regidor de Drets Civils i Ciutadania, Quim Carné.

Categories: Creences, Drets Civils i Gènere

17
Octubre
2014

Sabadell ofereix una recepció a la Diputació de Jaén amb motiu de la carpa que instal·la al Parc de Catalunya aquest cap de setmana

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha rebut, aquest matí, a la delegació de la Diputació de Jaén, encapçalada pel seu president Francisco Reyes, amb motiu de la carpa que instal·len aquest cap de setmana al Parc de Catalunya per promocionar Jaén.

Categories: Economia i treball, Turisme

<<  773 774 775 776 777 [778779 780 781 782  >>