PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Octubre
2014

Una taula rodona amb experiències de voluntaris tanca l’onzena edició del curs d’Introducció al Voluntariat

La onzena edició del curs d’iniciació al voluntariat, que va començar el passat dia 7 d’octubre, va acabar ahir a la tarda ...

La onzena edició del curs d’iniciació al voluntariat, que va començar el passat dia 7 d’octubre, va acabar ahir a la tarda al Casal Pere Quart amb una taula rodona amb experiències de voluntaris d’entitats locals dels diferents àmbits d’intervenció del voluntariat.

 

 

Categories: Voluntariat, Participació ciutadana

16
Octubre
2014

La dinovena edició de Fira Nuvis arriba a Sabadell el 17, 18 i 19 d’octubre

L’edició 19 de Fira Nuvis del Vallès arriba a Fira Sabadell (entrada per plaça Sardana, 7). ..

Aquesta Fira està considerada com una de les més importants del sector nupcial de Catalunya oferint una gran varietat de productes i serveis per a la celebració de casaments i comunions. Al voltant de 150 expositors, entre directes i indirectes estaran presents en aquest saló. Els futurs esposos podran contractar el seu enllaç a mida, amb una oferta de preus i trobar l'últim en moda i complements, música, invitacions, restauració, viatges, fotografia i vídeo, records, etc. A més, podran assistir a demostracions en directe de música, triar l'anell de compromís, els regals pels convidats, el cotxe nupcial  i degustar vins, caves i altres productes, a càrrec de les empreses de càtering que organitzen els banquets nupcials.

 

Categories: Fira Sabadell, Economia i treball

15
Octubre
2014

L’Ajuntament de Sabadell participa en la 2a edició de la Ruta Elèctrica Catalana

Tindrà lloc el proper divendres, 17 d’octubre,

L’Ajuntament de Sabadell participa en la 2a edició de la Ruta Elèctrica catalana, que es portarà a terme el proper divendres, 17 d’octubre, en el marc de l’Expoelèctric Fórmula-e. Una ruta en què participen desenes de vehicles 100% elèctrics o híbrids endollables.

Categories: Mobilitat, Mobilitat i transport, Sostenibilitat

15
Octubre
2014

El Fòrum de Tecnologies i Innovació: solucions per a les ciutats del futur reunirà empreses i investigadors a Sabadell

El Vapor Llonch i el Parc de Recerca UAB organitzen aquesta activitat

Sabadell acull una nova edició del  “Fòrum de Tecnologies i Innovació” el proper 30 d’octubre entre les 9 del matí i 2/4 de 2 del migdia. Per segon any consecutiu aquest esdeveniment té lloc a la Fira Sabadell (pl. de la Sardana, 7), amb l’objectiu de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i investigadors. En aquesta ocasió, el Fòrum es centra en les solucions per a les ciutats del futur i està adreçat a empreses i investigadors que treballen en tots els àmbits de les tecnologies aplicades al desenvolupament dels municipis. La sessió també vol ser un aparador de les necessitats que es detecten a les ciutats per part de professionals i dels projectes i capacitats tecnològiques de les empreses i investigadors que mostren els seus productes i serveis.

Categories: Empresa, Economia i treball, Innovació

15
Octubre
2014

El Programa de Voluntariat de l’Ajuntament de Sabadell Sabadell Suma estrena Twitter

A partir d’ara la ciutadania podrà veure per mitjà del Twitter les darreres necessitats de voluntariat que ens fan arribar les entitats de la ciutat

A partir d’ara la ciutadania podrà veure per mitjà del Twitter les darreres necessitats de voluntariat que ens fan arribar les entitats de la ciutat, les notícies i informacions sobre voluntariat i altres fets interessants a l’entorn del fet voluntari a través de sbd+voluntariat - @sbdmvoluntariat.

Categories: Voluntariat, Participació ciutadana

<<  774 775 776 777 778 [779780 781 782 783  >>