27
Juliol
2020

165.000 euros en subvencions per a projectes d’inclusió social i de foment a l’autonomia personal de les persones amb discapacitat

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’atorgament d’un total de 165.000 euros en subvencions dintre de l’àmbit d’acció social: 100.000 euros per a projectes d’entitats que promouen l’autonomia personal de les persones amb discapacitat i 65.000 euros destinats a finançar projectes que fomentin la inclusió social.

Les subvencions per import de 100.000 euros van destinades a entitats que durant aquest 2020 han impulsat projectes i activitats dirigides a la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat.

En total són 15 les associacions que es beneficiaran d’aquestes subvencions: Atendis, Andi Down, Actuavallès, Associació Persones Sordes Sabadell, Adells, Fundació Privada Tutelar Família i Societat, Associació Esportiva Can Deu, Salut Mental Sabadell, Amics de la Gent Gran, Avan, Cipo, Xalest, L’Estel, Xaloc i Obrir-se al món.

Pel que fa a les entitats que han organitzat aquest any projectes i activitats que fomenten la inclusió social rebran 65.000 euros. Les associacions són Cerma Acoge, Actuavallès, Ningú sense Sostre, Associació d’Acció Solidària Eulàlia Garriga, Associació Esportiva Can Deu, Associació Juvenil Esquitx, Êthos, Fundació Idea, Fundació Main, Colors del Món i Associació Gitana de Sabadell.

L’Ajuntament subvenciona d’aquesta manera entitats i associacions que treballen en el foment de la igualtat d’oportunitats, l’accessibilitat universal i l’equitat d’accés als recursos d’oci i lleure.