28
Març
2023

Artistes en residència a NauEstruch presenten els seus projectes en una nova jornada de Now

Serà aquest divendres 31 de març a la tarda

Artistes en residència a NauEstruch presenten els seus projectes en una nova jornada de Now

L’Estruch Fàbrica de Creació acollirà el pròxim divendres 31 de març una nova jornada de presentacions Now, on artistes de l’àmbit de les arts performatives i visuals residents a l’equipament donen a conèixer els seus processos creatius. En aquesta ocasió, es podran veure els projectes de Joely Lorenzen, Alba Valladares, Jeppe Ostergaard, Gabriel Lecup, Esther Rodríguez, Paula Vicente, Alicé Giuliani i Kmilla Srandhagen. L’activitat, que és gratuïta, està oberta a tota la ciutadania.

La jornada començarà a les 17.30 h amb “Veriditas and Stone”, de Joely Lorenzen, on l’artista es pregunta per què no és portadora del do d’una llengua sagrada. A continuació, a les 18 h, Alba Valladares presentarà “Poètiques del lactat”, que se centra en les activitats que es realitzen sobre un cos d’elit (mesuraments, massatges regeneratius, descàrregues elèctriques, etc).

A les 18.30 h tindrà lloc “Where's a policeman when you need one to blame the color TV?' (How to be a Flanuer in Sabadell)”, de Jeppe Ostergaard Bjerg. El seu punt de partida és l’experiència turística a Sabadell. Més tard, a les 19 h, serà el torn de Gabriel Lecup, amb “La Rentadorella”. Aquest projecte es desenvolupa a partir de l’escolta d'un cicle complet de rentat segons quatre processos de desconstrucció: espectral, rítmica, espacial i estructural.

La tarda continuarà amb la presentació de “Las ruinas IV. Las ruinas albergaban semillas y estrellas”, d’Ester Rodríguez Barber. A les 19.30 h es podrà veure aquest projecte que parteix de diferents tipus de ruïnes modernes i que treballa amb la transformació de l'espai atenent els estadis intermedis. A les 20.30 h, Paula Vicente Puiggròs mostrarà el seu projecte “Eco(s)logies de lo comú”.

Finalment, la jornada acabarà amb les representacions d’Alicé Giuliani i Kmilla Strandhagen a “And everything is as porous as a bodily crack”, on dos cossos malalts fan de guardians l’un de l’altre i desvetllen els seus secrets ocults.

Més informació