PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Agost
2022

Autobusos nocturns, un bus llançadora a l’espai d’activitats familiars i FGC: Sabadell reforça el transport públic durant la Festa Major

Autobusos nocturns, un bus llançadora a l’espai d’activitats familiars i FGC: Sabadell reforça el transport públic durant la Festa Major

Sabadell reforçarà el transport públic durant els dies de Festa Major. Les nits de dijous dia 1, divendres 2, dissabte 3, diumenge 4 i dilluns 5 hi haurà un servei d’autobús urbà nocturn gratuït format per les línies urbanes N1 i N4, que funcionarà des de les 23:20 fins a la matinada (consultar horaris, línies i parades). Igualment, es disposarà del servei regular nocturn amb les línies interurbanes N61,N64 i N65, així com extraordinàriament, les línies B1 i B2 (més informació). A més, els trens de la línia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circularan ininterrompudament durant tota la nit. Finalment, també s’ha previst un servei de bus llançadora per facilitar la mobilitat a l’espai d’activitats familiars.

Autobús llançadora gratuït

Per tal de facilitar la mobilitat a l’espai d’activitats infantils i familiars de la Font de Can Rull, s’ha previst un servei de llançadora de bus des del Mercat Central fins al Trenet del Parc Catalunya.

La llançadora circularà el 3 i 4 de setembre amb una freqüència de 30 minuts, del Mercat Central a la cruïlla d’Andreu Nin amb Lluís Companys. Farà parades a la pl. del Sastre i a la pl. de Catalunya i funcionarà en dos trams horaris, entre les 10.45 i les 14.15 h al matí i des de les 17.15 fins a les 20.45 h a la tarda.

Servei nocturn de tren

D’altra banda, hi haurà un servei nocturn ininterromput de tren fins a Barcelona. Igual que l'any 2019 i partint d’una demanda de l’Ajuntament, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posarà a disposició de la ciutadania un tren per hora i sentit de la línia S2 per contribuir a incrementar la mobilitat amb transport públic aquells dies.

Igualment aquest any s’ha sol·licitat també a la Generalitat diposar del servei nocturn de les línies B1 i B2 que, respectivament, permeten enllaçar Sabadell amb Badia i Ripollet passant per Barberà del Vallès.

Finalment, com ja és habitual, es manté el servei de les línies nocturnes interurbanes N61, N64 i N65.

Talls de trànsit

Coincidint amb la Festa Major, l’Eix Central, des de la Via Massagué fins a la confluència de la Rambla amb la Gran Via quedarà tallat al trànsit rodat divendres dia 2 a les 15 h fins dimarts dia 6 a les 6 h.

Pel que fa a l’avinguda de Francesc Macià, es tallarà des de la pl. de Catalunya fins al carrer de Lluís Companys des del dia diumenge 28 d’agost a les 7 h i fins al 6 de setembre a les 18 h. El tram entre Lluís Companys i pl. Concòrdia es tallarà dilluns 29 a les 8h fins dimarts 6 a les 7h.

L’avinguda de la Concòrdia, com cada festiu, quedarà tallada des de diumenge de Festa Major a les 7 h fins al dilluns a les 21 h.

Pel que fa a l’avinguda Barberà, entre la pl. de Barcelona i la pl. de la Creu de Barberà, es tallarà des de dissabte a les 7 h fins al dilluns a les 21 h.

L’avinguda de Matadepera, entre els carrers de la Llanera i de la Bonaigua, quedarà tallada de dissabte 3 a partir de les 7 h pel muntatge del ball de la nit. Diumenge i dilluns, com cada dia festiu, quedarà tallada des de c. Balaguer fins a la rda. de la Roureda de les 7 h fins a les 21.00 h.

Finalment, i amb motiu dels concerts a la plaça de la Creu Alta, es tallarà la circulació a la ctra. de Prats, entre els carrers de Francesc Layret i de Lluís Carreras i l’avda. de l’11 de setembre, entre els carrers de Sant Isidre i de Vila Cinca. La restricció serà des de divendres 2 fins al dilluns 5, des de les 18 h fins a les 7 h de l’endemà.