29
Setembre
2020

Cafè Aventura: Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell es celebra demà dimecres en format telemàtic

Cafè Aventura: Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell es celebra demà dimecres en format telemàtic

Amb el títol “Cafè Aventura: VIII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” es presenta aquest esdeveniment adreçat a impulsar projectes d’empreses i de persones emprenedores i que en aquesta ocasió, per primera vegada, tindrà lloc en format telemàtic. El Cafè Aventura s’obre a companyies a punt de néixer o ja constituïdes amb menys de tres anys en funcionament. En concret, està especialment plantejat per donar suport a projectes innovadors  amb un alt potencial de creixement i amb base tecnològica.

L’acte s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda institucional. A continuació es celebrarà una ronda de presentacions curtes dels 15 projectes seleccionats que opten al premi a la millor empresa i a la categoria de millor projecte empresarial. Tot seguit tindrà lloc la ponència “Com finanço la meva start up” a càrrec d’ENISA i la Xarxa Business Angels ECONOMISTESBAN. La jornada tancarà a les 12 h donant a conèixer els noms de les candidatures guanyadores en cadascuna de les categories.

Atès el moment excepcional en relació a la COVID-19, el Cafè Aventura, fins ara presencial, es transforma i per tant, continguts presencials estaran accessibles en línia. Per això s’ha adaptat el format habitual i la durada serà més curta. La  part de networking no s’hi inclou aquest cop.

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, es desenvolupa amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

#CafèAventuraSBD

Per a més informació o inscripció al Cafè Aventura està disponible el web: http://sabadellempresa.cat/cafe-aventura i es podrà fer seguiment de l’acte per mitjà del compte de Twitter: @treballempresa i l’etiqueta #CafèAventuraSBD