22
Setembre
2023

Comencen les obres per millorar l’accessibilitat i la seguretat de l’entorn de les escoles Estel, del Sol i Ramar

El nou camí escolar comptarà amb voreres més àmplies, millor senyalització i passos de vianants més segurs

Comencen les obres per millorar l’accessibilitat i la seguretat de l’entorn de les escoles Estel, del Sol i Ramar

L’objectiu de disposar d’una millor accessibilitat i seguretat als entorns escolars de la ciutat es trasllada ara al voltants de l’Escola Estel, Escola del Sol i Ramar. Les obres de millora començaran dilluns vinent i està previst que es perllonguin aproximadament un  mes.

Els treballs consistiran en l’ampliació de les voreres situades davant dels tres centres educatius. La millora de la seguretat i la senyalització dels accessos a les escoles passarà també per renovar els passos de vianants amb la finalitat que els vehicles redueixin la velocitat quan circulen per aquesta zona. L’actuació s’emmarca en el projecte de millora dels entorns escolars que l’Ajuntament està duent a terme a tota la ciutat.

Mentre durin les obres, hi haurà afectacions al trànsit rodat. Per motius de seguretat i, a causa del gran nombre d’infants que hi ha en aquests carrers, durant el període d’execució de l’obra els vehicles no podran circular pel carrer de l’Escola Pia, entre els carres de Capmany i Gràcia. Així mateix, mentre durin les obres el carrer de l’Escola Pia, entre la Via de Massagué i el carrer de Capmany, serà de sortida per millorar la mobilitat.

L’Ajuntament ha informat el veïnat  de les afectacions. Una part dels veïns podrà accedir als seus guals. Els que no puguin fer-ho disposen d’una targeta per poder estacionar el vehicle en zona blava de forma gratuïta.

 r

Categories Sabadell 2030, Mobilitat i transport, Projectes Estratègics Tags camí escolar