06
Març
2014

Comercial Domènech atorga un ajut econòmic a l’Agrupació Forestal de Sabadell (ADF)

Amb aquesta aportació es vol incentivar la col·laboració empresarial a l’agrupació

L’ADF de Sabadell ha signat avui un conveni de col·laboració amb Comercial Domènech per un import de 300 euros. Aquesta col·laboració econòmica serveix per donar suport a l’organització i finançar la campanya anual de vigilància i prevenció que habitualment es duu a terme durant la temporada d’estiu (vigilància i extinció).

Per contrapartida, l’ADF es compromet a difondre el nom i la imatge de Comercial Domènech, en presentacions, campanyes o actes públics i fer constar el seu logotip en els vehicles de l’ADF.  Aquest conveni té la vigència d’un any, tot i que es pot prorrogar tàcitament. Aquest és el tercer conveni que signa ADF després que el Forn de pa tradicional Valero i Tallers Escartín signessin un conveni de les mateixes característiques l’any passat.

Tal i com ha comentat Lluís Monge, regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes:

Cal distingir entre les empreses que són a Sabadell i les que són de Sabadell, aquestes últimes es defineixen perquè tenen una vessant de sensibilitat per la ciutat més enllà del que és estricament comercial. I en aquest cas, Comercial Domènech té una especial voluntat de preservació de l’entorn i els hi agraïm especialment.

Ferran Domènech, gerent de Comercial Domènech ha comentat que

l’ADF és una associació de voluntaris que es mereix la nostra implicació i per una quantitat que no és gran, si tots sumem, podem recolzar el nostre ADF que fa una tasca important de prevenció d’incendis i preservació de l’entorn .

Finalment, Joan Arguelaguet, president de l’ADF Sabadell ha volgut agrair que

és un gest que diu molt de Comercial Domènech i, en aquest sentit, fem una crida a les empreses i comerços de la ciutat perquè el seu recolzament és molt important per a nosaltres .

L’ADF és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat l’elaboració i execució de programes de vigilància i prevenció d’incendis forestals; l’actuació urgent en cas d’incendi, així com un programa de reforestació dels terrenys afectats, i la prevenció i lluita contra els incendis. Per això, realitza activitats de divulgació per la prevenció dels incendis forestals i població en general sobre les actuacions de prevenció i lluita contra els incendis forestals, per a un major coneixement del sector i la coordinació i col·laboració amb altres ADF, no només les que estan constituïdes en els municipis veïns de Sabadell, sinó arreu del territori.